Το ματς που ξεχωρίζει αναμφίβολα στην 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας είναι το ντέρμπι των δύο «αιωνίων», Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Οι «πράσινοι» έρχονται από δύο νίκες… ηρεμίας κόντρα σε Μπουντούτσνοστ και Προμηθέα Πατρών, ωστόσο η εκκίνησή τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση δεν είναι ενθαρρυντική.

Η ομάδα του Πασκουάλ καλείται να εμφανίσει το καλό της πρόσωπο τώρα αν δεν θέλει να χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη για την τετράδα. Αυτός που σίγουρα αναζητά μια μεγάλη εμφάνιση, ειδικά στο κομμάτι του σκοραρίσματος, είναι ο Νικ Καλάθης. Ο ομογενής γκαρντ του «τριφυλλιού» πετυχαίνει 10,6 πόντους κατά μέσο όρο, ωστόσο τώρα αναμένεται να μείνει στο παρκέ για 30+ λεπτά λόγω της φύσης της αναμέτρησης.

Συνυπολογίζοντας όλα τα δεδομένα θεωρούμε πως ο playmaker του Παναθηναϊκού θα πάρει πολλές επιθέσεις και θα ξεπεράσει τους 11 πόντους, εξ ου και το over 12,5 πόντους σε απόδοση 2.00 στο pamestoixima.gr.

Από την πλευρά, ο Γιώργος Πρίντεζης βγάζει τον καλύτερο εαυτό του μέχρι τώρα και δείχνει αρκετά «φρέσκος» σωματικά. Στα 5 πρώτα ματς της Ευρωλίγκας έχει κατά μέσο 11,2 πόντους και κόντρα στους «πράσινους» θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο αφού από την άλλη πλευρά δεν υπάρχει… αντίπαλο δέος.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, φαντάζει πολύ πιθανό ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού να ξεπεράσει το μέσο όρο του και θα τον εμπιστευτούμε στο over 12,5 πόντους, που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.05 στο pamestoixima.gr.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

Νικ Καλάθης over 12,5 πόντους

Γιώργος Πρίντεζης over 12,5 πόντους

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube