Συνέχεια στις στοιχηματικές προτάσεις της στήλης μας, με το βλέμμα να στρέφεται στην Ευρωλίγκα. Βέβαια, έχει ορισμένα καλά ματσάκια στο ποδόσφαιρο, όπως τα Παρί-Λιλ και Χοφενχάιμ-Χέρτα, που προσφέρονται για… πολλά γκολ αλλά εμείς θα πάμε «μπασκετικά».

Μονακό-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (29/10, 21:00): Ομάδες που αρέσκονται να παίζουν πολύ επίθεση και… λίγο άμυνα είναι η Μονακό και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι γηπεδούχοι είναι εκ των ευχάριστων εκπλήξεων, πηγαίνουν αρκετά τα παιχνίδια τους στο σουτ και στις ατομικές προσπάθειες, με τους φιλοξενούμενους να είναι εμφανώς πιο δουλεμένοι αλλά να έχουν… βαριά πυροβολικά όπως οι Κλάιμπερν, Σβεντ.

Το ματς ενδείκνυται για σκορ και θέαμα, με τη νίκη της ΤΣΣΚΑ να βρίσκεται αρκετά χαμηλά. Μιλάμε για ένα ματς που μπορεί να αποδειχτεί παγίδα, οπότε ας μην πάμε με σημείο αλλά με το line στους πόντους. Το over 155,5 πόντοι στο παιχνίδι κυμαίνεται γύρω στο 1,80 και το παίρνουμε άνετα. Στα ειδικά των παικτών, να δώσει πάνω από 3 ασίστ ο Χάκετ προσφέρεται κοντά στο 1,90 και αξίζει.

Παναθηναϊκός-Βιλερμπάν (29/10, 21:00): Μεγάλο ματς στο ΟΑΚΑ, με τις δύο ομάδες να δείχνουν την τελευταία αγωνιστική πως βρίσκονται σε καλό φεγγάρι. Ο Παναθηναϊκός με επιθετικό κρεσέντο και τον Μέικον σε δαιμονιώδη κατάσταση, διέλυσε την Αναντολού Εφές και πήρε το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα στην φετινή Ευρωλίγκα. Την ίδια ώρα, η Βιλερμπάν κατάφερε να λυγίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 70-68 και να δείξει ότι αποτελεί ένα εξαιρετικό και καλοδουλεμένο σύνολο, που έχει όλα τα φόντα για να βρεθεί στη φετινή οκτάδα.

Το σκορ και εδώ μπορεί να ανέβει σχετικά υψηλά και να κινηθεί στα ίδια επίπεδα με το Μονακό-ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οπότε η επιλογή και εδώ του over 155,5 πόντοι στο 1,70 είναι μια χαρά και καλοδεχούμενη. Στα ειδικά, βρίσκουμε τους over 9,5 πόντους του Ντέιβιντ Λάιτι της Βιλερμπάν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube