Κομβικές είναι οι τελευταίες αγωνιστικές των ομίλων των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τα τελευταία εισιτήρια να βρίσκουν κάτοχο. Σήμερα θα ασχοληθούμε με δύο κρίσιμα ματς, που θα κρίνουν πολλά, ίσως και τα… πάντα.

Βοσνία-Φινλανδία (16:00): Κρίσιμη η προτελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου. Η Γαλλία θα κλειδώσει την πρωτιά, ωστόσο η δεύτερη θέση παίζεται ακόμα. Η Ουκρανία έχει 9 βαθμούς, αλλά και ρεπό, η Φινλανδία 8 και η Βοσνία 7. Καταλαβαίνει κανείς πόσο κομβικό είναι το σημερινό ματς, αφού την τελευταία αγωνιστική υπάρχουν τα Βοσνία-Ουκρανία και Φινλανδία-Γαλλία.

Μεγάλη η ποιότητα των γηπεδούχων, έχει ορισμένους σούπερ-σταρ που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αλλά έχει και αμυντικά ζητήματα. Απέναντί της ένας σκληροτράχηλος και ιδιαίτερα αθλητικός αντίπαλος, που αρέσκεται να παίζει στην κόντρα. Αμφότεροι ψάχνουν τη νίκη και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να σκοράρουν. Το goal/goal σε αποδόσεις γύρω στο 2,00 είναι εξαιρετικές και θα τις πάρουμε. Επίσης, ωραίο είναι και το να σκοράρει οποιαδήποτε ο στιγμή ο Έντιν Τζέκο, πάνω από το διπλασιασμό το βρίσκουμε και αυτό.

Ουαλία-Λευκορωσία (21:45): Στον 5ο όμιλος τώρα, τα πράγματα δείχνουν να είναι πιο ξεκάθαρα. Το Βέλγιο και εδώ είναι έτοιμο να κλειδώσει την πρωτιά και ψάχνουμε τον δεύτερο. Ισόβαθμοι με 11 βαθμούς οι Τσεχία, Ουαλία, υπερτερούν στη διαφορά τερμάτων οι γηπεδούχων αλλά έχουν και ρεπό σήμερα. Η Ουαλία, λοιπόν, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λευκορωσίας και να πάρει αποτέλεσμα και απέναντι στο Βέλγιο την τελευταία αγωνιστική ώστε να μην μπλέξει σε ισοβαθμίες.

Βέβαια, την ίδια ώρα, οι Ουαλοί θέλουν να ψάξουν αρκετά γκολ για τη διαφορά τερμάτων, αλλά δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν ανοιχτά, να επιτίθενται κατά κύματα. Ο άσος σε συνδυασμό με το under 3,5 goals είναι ωραίο και προσφέρεται στο 1,85, αφού και ένα… ωραιότατο 3-0 (6,50 απόδοση) μας κάνει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube