Σέντρα στη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η οποία αναμένεται να μας κάνει… σοφότερους, όσον αφορά τη δυναμική των ομάδων.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 3 αναμετρήσεις και η στήλη θα επικεντρωθεί στις δύο εξ αυτών.

Τουρκία-Ουαλία (19:00): Από τις απογοητεύσεις της πρεμιέρας ήταν σίγουρα η Τουρκία, που περιορίστηκε σε πλήρως παθητικό ρόλο στο ματς με την Ιταλία και δικαίως ηττήθηκε 3-0. Το συγκρότημα του Γκιουνές δεν πήρε το παραμικρό ρίσκο και αμαύρωσε την καλή εικόνα που είχε στα προκριματικά, όπου νίκησε -μεταξύ άλλων- τη Γαλλία.

Από την άλλη, οι Ουαλοί εμφάνισαν τη γνωστή μαχητικότητά τους και «τσίμπησαν» την ισοπαλία (1-1) από την Ελβετία. Παρ’ όλα αυτά, έγινε πάλι εμφανές πως υστερούν σε ποιότητα, ειδικά από τη στιγμή που ο Μπέιλ (δείχνει να) σκέφτεται περισσότερο το… γκολφ.

Η Τουρκία γνωρίζει ότι δεν έχει το παραμικρό περιθώριο και θα παίξει τα… ρέστα της κόντρα στην Ουαλία. Θεωρούμε ότι οι παίκτες του Γκιουνές θα εμφανιστούν βελτιωμένοι σε σχέση με την πρεμιέρα και θα πάρουν το τρίποντο. Ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 2.35.

Ιταλία-Ελβετία (22:00): Οι «ατζούρι» ενθουσίασαν στην πρώτη τους υποχρέωση στο Euro, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Τουρκία. Με αυτό το 3-0, το συγκρότημα του Μαντσίνι έφτασε τους 28 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις δίχως ήττα (23-5-0) και στις 9 σερί νίκες: σε όλες σκόραρε τουλάχιστον 2 φορές και κράτησε το μηδέν παθητικό!

Στην αντίπερα όχθη, οι Ελβετοί πλήρωσαν την αφέλειά τους και κόλλησαν στο 1-1 με την Ουαλία, που αποτελεί αποτυχία -αν αναλογιστούμε ότι ισοφαρίστηκαν στο 74’ και τους βάζει σε περιπέτειες. Τουλάχιστον, διεύρυναν το αήττητο σερί τους στα 8 ματς (6-2-0).

Με τον κόσμο να… σπρώχνει και τον ενθουσιασμό στα ύψη από την εικόνα και της νίκης στην πρεμιέρα, η Ιταλία θα παίξει σε υψηλό τέμπο, ενώ και η Ελβετία δεν πρόκειται να κλειστεί ιδιαίτερα. Το over 2,5 πληρώνει 2.20.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: EURO2020