Στο μικροσκόπιο της στοιχηματικής στήλης του sport-fm.gr μπαίνουν δύο παιχνίδια από το κουπόνι της Τρίτης. Ένα από την εμβόλιμη αγωνιστική της Premier League και ένα από εκείνη της Serie A.

Νιούκαστλ-Νόριτς: Οι γηπεδούχοι πάνε στο παιχνίδι με ένα μεγάλο ΠΡΕΠΕΙ να τους συντροφεύει. Όσο κυλάνε οι αγωνιστικές και δεν παίρνουν νίκες, τόσο σφίγγει η θηλιά. Κάποια στιγμή θα βάλουν... τρίποντο. Αν δεν γίνει ούτε τώρα, τότε ας το... κλείσουν το μαγαζί. Είναι από τα ματς, τα οποία έχουν κυκλώσει στις αγωνιστικές που απομένουν. Όπως και αυτό που ακολουθεί με την Μπέρνλι, καθώς είναι και αυτό εντός. Οπότε, υπάρχει μια ευκαιρία για να ξεκινήσει ένα μίνι σερί και να μπει σε άλλη ρότα, να ρίξει -όσο και αν είναι νωρίς- μια τελευταία ζαριά. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν τη σώζει ούτε η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, την οποία περιμένουν πώς και πώς οι Σαουδάραβες. Σύμμαχος των γηπεδούχων είναι η παράδοση, καθώς έχουν να ηττηθούν εντός έδρας από τον συγκεκριμένο αντίπαλο 23 χρόνια και το ρεκόρ είναι 7-2-0 από το 1988. Επιλέγουμε, λοιπόν, τον άσο, τον οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.00.

Φιορεντίνα-Σαμπντόρια: Προερχόμενοι από ήττα οι μεν, ενώ από νίκη οι δε. Οι "βιόλα" έκαναν καταστροφικό φινάλε στην έδρα της Έμπολι. Ήταν αγκαλιά με τη νίκη μέχρι το 87' και στο τέλος έμειναν με άδεια χέρια, καθώς δέχθηκαν δύο γκολ μέσα σε ένα τετράλεπτο. Οι Γενοβέζοι, αντιθέτως, δεν έκαναν... θάλασσα κόντρα στη Βερόνα, επικρατώντας 3-1 με ανατροπή. Ένα είναι το σίγουρο ότι παίζουν αμυντικά και παράλληλα ότι δεν... σκίζουν αμυντικά. Ο άσος δεν αξίζει τόσο, καθώς τον βρίσκουμε κοντά στο 1.70 και μόνο δεδομένη δεν πρέπει να θεωρείται η νίκη της Φιορεντίνα. Για αυτό θα στηριχθούμε στην έφεση που έχουν αμφότερες στο σκοράρισμα και στο γεγονός ότι δεν είναι συνεπείς στα μετόπισθεν. Το G/G σε συνδυασμό με το Over πληρώνουν 2.10. Εννοείται ότι δεν μας χαλάει και το G/G σκέτο, το οποίο το βρίσκουμε κοντά στο 1.70 και μπορεί να μας στείλει στο ταμείο από νωρίς.

Οι εκτιμήσεις
Νιούκαστλ-Νόριτς 1 2.00
Φιορεντίνα-Σαμπντόρια G/G+ Over 2.10

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube