Μετά το ταμείο που πήγε ο Μανώλης Μουσουράκης προχθές με το over 2,5 στο Λέστερ-Γουέστ Μπρομ, συνεχίζουμε δυναμικά με δύο προτάσεις, μια από την Premier League και μια από την Bundesliga, με στήριξη στο goal/goal.

Λίβερπουλ-Νιούκαστλ: Ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Οι «κόκκινοι» έμειναν εκτός Champions League και πλέον ρίχνουν όλη τους την προσοχή στο πρωτάθλημα, με στόχο να εξασφαλίσουν και του χρόνου την έξοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Από την άλλη οι «καρακάξες» θέλουν να απλά να κάνουν τα απαραίτητα ώστε να μην μπλέξουν με τον υποβιβασμό, κάτι που σημαίνει πως κανείς δεν είναι αδιάφορος.

Η πρότασή μου για την συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι το goal/goal με την απόδοση να είναι άκρως ελκυστική και να «παίζει» από 2,00-2,10. Οι «κόκκινοι» μόνο με ποδοσφαιρική «αυτοκτονία» δεν θα σκοράρουν στην έδρα τους σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, ενώ η Νιούκαστλ έχοντας στα σκοράρει στα 10 από τα τελευταία 13 παιχνίδια της, μας δίνει την δυνατότητα να την εμπιστευτούμε.

Μάιντς-Μπάγερν Μονάχου: Η ασταμάτητη Μπάγερν Μονάχου, οδεύει για ακόμη μια σεζόν στην κατάκτηση της Bundesliga με σχετική άνεση. Η γηπεδούχος Μάιντς θέλει όσο το δυνατόν γρηγορότερα να «κλειδώσει» την παραμονή, αφού παραμένει στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η πρότασή μου για την συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι το goal/goal με την απόδοση να κυμαίνεται από 1,65 έως 1,75. Από την μια οι Βαυαροί έχουν σκοράρει σε πάνω από τα τελευταία 20 παιχνίδια τους, ενώ από την άλλη η Μάιντς βάση της κρισιμότητας που έχει ο αγώνας για αυτούς αλλά και την όχι και τόσο σπουδαία άμυνα των φιλοξενούμενων, ευελπιστούν έστω να πετύχουν ένα τέρμα και να κυνηγήσουν τις όποιες πιθανότητες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube