Με δύο αναμετρήσεις από τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου συνεχίζει η στήλη, με το κίνητρο αλλά και την ποιότητα να εξακολουθούν να διαδραματίζουν πρωτεύοντα ρόλο στις επιλογές.

Ρουμανία-Αρμενία (10ος όμιλος, 21:45): Αμφότερες οι ομάδες με την πλάτη στον τοίχο, να κυνηγούν τη 2η Βόρεια Μακεδονία (12β.).

Οι φιλοξενούμενοι έχουν τους ίδιους πόντους, ωστόσο υστερούν στη μεταξύ τους διαφορά τερμάτων (-11, πρώτο κριτήριο ισοβαθμίας), η οποία φαντάζει δύσκολο να καλυφθεί στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Έχουν μείνει χωρίς νίκη στους τέσσερις πρόσφατους αγώνες τους στο γκουρπ, ενώ ακολουθεί πρόγραμμα «φωτιά» με Βόρεια Μακεδονία και Γερμανία. Στον τελευταίο εξ αυτών ήρθαν ισόπαλοι (1-1) στην έδρα της Ισλανδίας. Από την άλλη, η Ρουμανία (4η, 10β.) την ίδια μέρα ηττήθηκε 2-1 φιλοξενούμενη από τη Γερμανία.

Και στα δύο στρατόπεδα θα υπάρχουν απουσίες. Πιο σημαντικές εκείνες των γηπεδούχων, οι οποίοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τους Πούσκας, Μαν αλλά και τον Νεντελτσιάρου.

Η πρόταση για το παιχνίδι είναι το Goal/goal, το οποίο εντοπίζεται σε αποδόσεις άνω του 1.80: Μόνο για τη νίκη θα μπουν οι δύο ομάδες. Κάτι που σε συνδυασμό και με το σκορ του ματς του Μαρτίου (νίκη της Αρμενίας με 3-2) μας ωθεί στο goal/goal.

Λετονία-Τουρκία (7ος όμιλος, 21:45): Βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο για έναν και συγκεκριμένα για τους φιλοξενούμενους.

Ο Στέφαν Κουντς δεν κατάφερε να συνδυάσει με νίκη το ντεμπούτο στο πάγκο της Τουρκίας (3η, 12β.), καθώς η τελευταία την περασμένη Παρασκευή (8/10) έμεινε στο 1-1 υποδεχόμενη τη Νορβηγία (2η, 14β.).

Η νίκη κόντρα στη Λετονία των πέντε βαθμών (ηττήθηκε 1-0 υποδεχόμενη την Ολλανδία) αποτελεί μονόδρομο για την Τουρκία, η οποία βέβαια περιμένει και ένα στραβοπάτημα της Νορβηγίας. Την ίδια στιγμή παλεύει να καλύψει και τη μεταξύ τους διαφορά τερμάτων (στο +4 η Νορβηγία).

Η πρόταση για το παιχνίδι είναι το 2 + Over 1,5 goal, το οποίο κυμαίνεται σε αποδόσεις του 1,80: Η Τουρκία ψάχνει την πρώτη της νίκη με τον νέο της προπονητή, είναι η μοναδική με βαθμολογικό κίνητρο και δεδομένα διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα. Δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της κόντρα στη Νορβηγία. Απόψε (εφόσον έρθει) το πιο πιθανό είναι να προσπαθήσει να το διευρύνει όσο μπορεί, σκεπτόμενη και τη διαφορά τερμάτων.

Συνοπτικά, οι προτάσεις:

Ρουμανία-Αρμενία Goal/goal 1.80
Λετονία-Τουρκία 2 + Over 1,5 goal 1.80

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube