Μετά την αγωνιστική απραξία των τελευταίων ημερών, η στοιχηματική στήλη του sport-fm.gr επιστρέφει και ρίχνει φυσικά το βάρος στην αγαπημένη μας Ευρωλίγκα η οποία θα μπορούσε να πει κανείς ότι μοιάζει με το... αποκούμπι μιας και σπάνια μας απογοητεύει με τις ελκυστικές αποδόσεις που μπορούμε να συναντήσουμε. Μπορεί να μην έχουμε «διαβολοβδομάδα» όμως το πρόγραμμα είναι πλούσιο, με ένα παιχνίδι να ξεχωρίζει.

Ερυθρός Αστέρας-Βιλερμπάν: Οι Σέρβοι αν και ξεκίνησαν καλά της σεζόν με δύο ήττες κόντρα σε Μακάμπι και Ζάλγκιρις, αλλά και μια παλικαρίσια εμφάνιση μέσα στην Κωνσταντινούπολη, η συνέχεια δεν ήταν παρόμοια. Τρεις εκτός έδρας ήττες αλλά και ένα μεγάλο καμπανάκι εντός με μια 15αρα στο κεφάλι από την Άλμπα Βερολίνου, χάλασαν την εικόνα. Το ματς με τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι ήταν μια καλή ευκαιρία για επανεκκίνηση, απέναντι στην ομάδα του Πρίφτη που ακόμα ψάχνεται και όντως έτσι έγινε. Παρόλα αυτά, μιλάμε για μια ομάδα που δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτα περισσότερα από μια αξιοπρεπή παρουσία.

Από την άλλη πλευρά οι Γάλλοι αποτελούν ίσως την μεγαλύτερη έκπληξη της σεζόν μέχρι στιγμής. Το σούπερ αθλητικό σύνολο που έχουν δημιουργήσει με μπροστάρη τον Οκόμπο, βρίσκεται μαζί με ΟΛυμπιακό, Μπάρτσε, Ρεάλ και Μακάμπι στο 6-2 και μοιάζει ικανό να κερδίσει μια θέση στα playoffs της Ευρωλίγκας, αφού δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Στα εκτός έδρας ματς μετρά δύο νίκες (Παναθηναϊκός, Άλμπα) και μια ήττα στον πόντο από την πρωτοπόρο Αρμάνι Μιλάνο, δείγμα της μαχητικότητας της. Η ομάδα του Πάρκερ είναι ικανή να τελειώνει όλα τα ματς με τις πιο αδύναμες ομάδες με το επιθετικό της κρεσέντο αλλά και τα ψηλά κορμιά στην άμυνα.

Για όσα είπαμε παραπάνω και για το γεγονός ότι στις στοιχηματικές εταιρίες παρουσιάζεται ως αουτσάιντερ, επιλέγουμε το διπλό στην συγκεκριμένη αναμέτρηση σε απόδοση που συναντάμε πάνω από το 2,10 και βάση των δυνατοτήτων, μπορεί να διαψευστεί και να μας στείλει ταμείο.

Για όποιον θέλει να ρισκάρει λίγο παραπάνω ή για την ακρίβεια να συμπληρώσει ένα σημείο σε ένα άλλο δελτίο του, επιλέγουμε τις over 2,5 εκτελεσμένες ελεύθερες βολές του Έλι Οκόμπο σε απόδοση 1,87. Σε τέσσερα ματς δει έχει βαρέσει καμία και στα υπόλοιπα τέσσερα έχει πάνω από 3. Στα δύο πιο πρόσφατα πήγε αρκετές βορές στην γραμμή και με μια ματιά στο στυλ της συγκεκριμένης αναμέτρησης που θα έχει φουλ επαφές, θα τον στηρίξουμε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube