Πρόσφερε γέλιο, όντας ένας από τους πιο επιτυχημένους κωμικούς του Χόλιγουντ, αλλά το «αντίο» του και ο τρόπος που αυτό ήρθε στεναχώρησε αρκετούς από τους θαυμαστές του.

Ο λόγος για τον Ρόμπιν ΜακΛόριν Ουίλιαμς, ο οποίος από τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Αυγούστου δεν είναι πια μαζί μας, αφού σύμφωνα με αμερικάνικα ΜΜΕ επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός (για το «ο ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ») έπασχε από κατάθλιψη, κάτι που επιβεβαίωσε και ο προσωπικός του βιογράφος.

Εκτός από αυτά που συνεχώς αναπαράγουν όλες οι ιστοσελίδες ανά τον κόσμο, ο Ουίλιαμς – που είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για την Ελλάδα και τον αρχαίο πολιτισμό της – είχε παίξει σε αρκετές ταινίες που έγιναν αγαπητές σε όλον τον κόσμο.

Πρόκειται για τις εξής: «ο ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ», «Καλημέρα Βιεντάμ», «ο κύκλος των χαμένων ποιητών», «βασιλιάς της μοναξιάς», ενώ είχε συμμετάσχει σε άλλες παραγωγές όπως ο «Ποπάι», ο «Κάπτεν Χουκ», ο «Αλαντίν», «Flubber», «Ινσόμνια», «η κυρία Ντάμπφαϊρ», «Τζουμάντζι», «Μία νύχτα στο μουσείο», «Happy Feet», «Patch Adams» και «Θα σε δω στον παράδεισο».

Επίσης, είχε παίξει και σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές, όπως «τα φιλαράκια».

Δείτε το βίντεο

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Όσκαρ: Η «Οδύσσεια» του Νόλαν και οι… μνηστήρες του χρυσού αγαλματιδίου

Πού φυλάνε οι σταρς τα βραβεία που κερδίζουν; Ποιος έβαλε το Όσκαρ στο ψυγείο και ποιανού η μητέρα το «έκλεψε»

Επίσημη η υποψηφιότητα της Ελλάδας στα OSCAR με τη «Σπασμένη Φλέβα»

NiVO στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Το ντοκιμαντέρ θα είναι γεμάτο με ιστορίες και γεγονότα που δεν έχουν δημοσιευθεί»

«Schumacher '94 – The Birth of a Legend»: Η γέννηση ενός θρύλου μέσα από τα μάτια της Κορίνα Σουμάχερ

«Spider-Man: Brand New Day»: Σαρώνει το box office με 2 δισ. δολάρια σε 21 ημέρες

«Spider-Man: Brand New Day»: Σπάει τα ταμεία – 1,67 δισ. δολάρια και…«βλέπει» τα 3 δισ.

Αντόνιο Μπαντέρας: «Η καρδιακή προσβολή ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ»

«Spider-Man: Brand New Day»: Έσοδα 927 εκατ. δολαρίων στο πρώτο Σαββατοκύριακο – Ιστορικό ντεμπούτο

Θλίψη στο Χόλιγουντ: Πέθανε ο Βίνσεντ Παστόρε, ο αγαπημένος ηθοποιός των «The Sopranos»