Ο Οβελίξ αναφωνούσε ότι «είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι».

Όσοι παρακολουθούν όμως το Confederations Cup, αναγκάζονται να το… αναπροσαρμόσουν λίγο. Για χάρη των Ταϊτινών!

Αφού αδιαφόρησαν λοιπόν για το 6-1 από τη Νιγηρία και πανηγύρισαν έξαλλα το πρώτο γκολ σε μεγάλη διοργάνωση, οι «τυπάρες» από την Ταϊτή… απείλησαν με (ένα) γκολ και την Ισπανία.

Δεν το πέτυχαν. Δεν έπιασε ούτε η ευχή που έκανε (χαριτολογώντας) ο στόπερ Νίκολας Βαλάρα, «να μη φάμε πάνω από έξι από τους Ισπανούς». Και το κοντέρ έφτασε τελικά διψήφιο (10-0). Ε και;

Όλη η αποφασιστικότητα των Ταϊτινών να μην… ξενερώσουν με τίποτα συμπυκνώθηκε στο στιγμιότυπο μετά το πέναλτι του Φερνάντο Τόρες. Τότε που, αγνοώντας τη λεπτομέρεια του 8-0, τερματοφύλακας και εξέδρα χάρηκαν με την ψυχή τους το… δοκάρι!



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube