Πριν από λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος, με τον Κωνσταντίνο Γαλανόπουλο και τον Αντρέ Σιμόες να είναι οι τυχεροί της φετινής χρονιάς.

Ο 19χρονος αμυντικός κέρδισε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στη Βιέννη, για δύο άτομα. Από την πλευρά τους, ο Γιόχανσον και ο Πεκχαρτ κέρδισαν από ένα τάμπλετ και ο Αντρέ Σιμόες ήταν ο τυχερός της κλήρωσης που έγινε μετά την κοπή της πίτας, αφού κέρδισε 1000 ευρώ.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Γιώργος Καλτσίδης κέρδισε ένα τριήμερο ταξίδι εντός Ελλάδας και ο φυσιοθεραπευτής, Γιάννης Στάθας, θα επιστρέψει στο σπίτι του με ένα τάμπλετ στις αποσκευές του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

TAGS: A.E.K.