Πριν από λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος, με τον Κωνσταντίνο Γαλανόπουλο και τον Αντρέ Σιμόες να είναι οι τυχεροί της φετινής χρονιάς.
Ο 19χρονος αμυντικός κέρδισε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στη Βιέννη, για δύο άτομα. Από την πλευρά τους, ο Γιόχανσον και ο Πεκχαρτ κέρδισαν από ένα τάμπλετ και ο Αντρέ Σιμόες ήταν ο τυχερός της κλήρωσης που έγινε μετά την κοπή της πίτας, αφού κέρδισε 1000 ευρώ.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Γιώργος Καλτσίδης κέρδισε ένα τριήμερο ταξίδι εντός Ελλάδας και ο φυσιοθεραπευτής, Γιάννης Στάθας, θα επιστρέψει στο σπίτι του με ένα τάμπλετ στις αποσκευές του.