Η προπόνηση της Παρασκευής (14.08) στη Νέα Μεσημβρία ήταν γεμάτη ποδοσφαιρική δράση, καθώς διεξήχθη φιλικό της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κ19 του «δικεφάλου του Βορρά».

Φιλικό και μάλιστα ιδιαίτερο. Οι Αμπέλ Φερέιρα και Πάμπλο Γκαρσία είχαν την ευκαιρία να δουν τους παίκτες τους σε δράση, σε ένα δυνατό προπονητικό τεστ, το οποίο μάλιστα διεξήχθη σε δύο γήπεδα.

Οι δύο προπονητές παρέταξαν δύο 11άδες ο καθένας, οι οποίες έδωσαν μάχη για 90λεπτα, σε συνθήκες αγώνα.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με τον πρώτο να ολοκληρώνει και κάποια τεστ, τα οποία έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση και αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Περίμενα χρόνια την ευκαιρία μου»: Συγκινημένος ο Βενετικίδης μετά τη σούπερ εμφάνιση με τον Ολυμπιακό

Ξεχωριστή κίνηση: Ο Ταρέμι και Ισραηλινός παίκτης της ΑΕΛ Novibet αντάλλαξαν φανέλες

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Ο Άρης παίζει το χειρότερο ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα - Έχουν αδειάσει ψυχικά όλοι»

Ζημιές σε όλους: Η ΑΕΛ Novibet έκοψε συνολικά 10 βαθμούς στις ομάδες των playoffs!

Μεντιλίμπαρ για Λουίς: «Ως σύλλογος έχουμε κάνει λάθος στον προγραμματισμό»

Αθανασίου: «Σε ρόλο σούπερ ήρωα ο Τετέι, έκανε τη δουλειά ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη»

Λέτο: «Είναι αδύνατο να διεκδικήσεις κάτι όταν χάνεις από το 2ο λεπτό»

Κωνσταντέλιας: «Πήραμε αυτό που αξίζαμε...»

Μεντιλίμπαρ: «Μας λείπει αυτό το κάτι για να δημιουργήσουμε κίνδυνο στον αντίπαλο - Ίσως επαναπαυτήκαμε...»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.