Ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα περιμένει τον Παναθηναϊκό στην Pre-League με στόχο την άνοδο στην Volley League, όπως τόνισε η Μαρία Οικονομίδου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

H 26χρονη αθλήτρια, η οποία φέτος αγωνίζεται ως διαγώνια, υπογράμμισε πως στόχο του «τριφυλλιού» είναι η επιστροφή στην πρώτη κατηγορία του βόλεϊ και υπάρχει ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον με την παρουσία της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και όχι μόνο.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε στην εκπομπή «Sports Club» με τον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου και την Εύα Ζαχαριουδάκη

Για τη νέα της θέση ως διαγώνιου: «Δεν το έχω συνηθίσει ακόμα, αλλά πιστεύω ότι θα το καταφέρω και θα αποδώσω καλύτερα».

Για την επιλογή της να πάει στον Παναθηναϊκό: «Είχα αποφασίσει ότι θα περιμένω για το μέλλον μου. Τα πράγματα άργησαν και φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πιο δυνατό. Ο Παναθηναϊκός με πλησίασε με πάρα πολύ ωραίο τρόπο, η πρόταση ήταν σοβαρή και ο Κυριάκος Καμπερίδης ήταν ένας ακόμη λόγος. Τον είχα στις μικρότερες ηλικίες»

Για το πρωτάθλημα: «Έχει πολύ μεγάλες ομάδες. Και για τον κόσμο αλλά και για εμάς τους αθλητές είναι πολύ όμορφο να έχουμε τέτοιο ανταγωνισμό».

Για το επίπεδο της δεύτερης κατηγορίας σε σχέση με την Α1 Βόλεϊ Γυναικών: «Θεωρώ ότι τα παιχνίδια θα είναι πιο δυνατά και θα υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Και αυτός ήταν ο λόγος για την επιλογή μου φέτος. Είναι αδιαπραγμάτευτος ο στόχος της επιστροφής του Παναθηναϊκού στην Α1. Έχει αξιόλογες ομάδες που προσπαθούν για τον ίδιο επίσης στόχο. Υπάρχουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ που έχουν τα καλύτερα ρόστερ και είναι μεγάλες ομάδες, όμως πιστεύω ότι θα υπάρξουν εκπλήξεις και από τις άλλες ομάδες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καρφιτσώθηκαν στο «Μελίνα Μερκούρη» οι φετινοί τίτλοι του Ολυμπιακού δια χειρός Ιντάλγκο και Κουμεντάκη

Μπελιά στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ανατρίχιασα με τον κόσμο του Παναθηναϊκού - Τα αποτελέσματα του Νέσιτς μιλούν από μόνα τους»

Και επίσημα στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Μιτσέλι: «Δεν μας άξιζε αυτό το τέλος, αλλά χάσαμε την ευκαιρία μας στο 2-0

Αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος η Σέρινταν Άτκινσον

«Με το τριφύλλι στην καρδιά για την Ρούξι»: Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχάρη για το πρωτάθλημα στο βόλεϊ

Αποθέωσε τον Καλμαζίδη ο Νέσιτς: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ που βρήκα μια έτοιμη ομάδα»

Οι «πράσινες» θριαμβεύτριες: Η απονομή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και η συγκινητική αφιέρωση στην Ρούξι Ντουμιτρέσκου!

H «Xρυσή Βίβλος» της Α1 βόλεϊ γυναικών: Έφτασε τους 26 τίτλους ο Παναθηναϊκός, παρέμεινε στους 8 ο Ολυμπιακός

Σηκώνουν την κούπα στον «Τάφο του Ινδού» και αποθεώνονται από τον κόσμο τα κορίτσια του Παναθηναϊκού