Μεγάλη οικονομική βοήθεια για την Ροστόφ από τον Ιβάν Σαββίδη.

Το αφεντικό του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ρωσικού Τύπου, έδωσε το ποσό των 5.9 εκατ. ευρώ στην ομάδα της πόλης του προκειμένου να την βοηθήσει στην αντιμετώπιση των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ιδιοκτήτης του «δικέφαλου του Βορρά» ενισχύει την Ροστόφ, καθώς στο παρελθόν έχει κάνει δωρεές και στις ακαδημίες του ρωσικού συλλόγου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Συνεχίζονται οι επαφές με Ελ Κααμπί για το συμβόλαιο

Τσακίρης: «Λίγες αλλαγές από τον Νίκολιτς στο Αγρίνιο»

Δεσύλλας: «Ψάχνει αντίδραση ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Βόλο - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11αδα»

Λέτο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι παίκτες μου έχουν νοοτροπία νικητή»

Μπενίτεθ: «Μας δίνει έξτρα κίνητρο η ήττα του πρώτου γύρου - Να δημιουργούμε περισσότερες ''καθαρές'' ευκαιρίες»

Τσανάκας: «Να μη δώσει ευκαιρίες στον Άρη ο Ολυμπιακός - Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις του Μεντιλίμπαρ»

Δύο δοκάρια, ευκαιρίες, αλλά όλα στο μηδέν: Τα highlights του Κηφισιά-Asteras AKTOR

Σαββόπουλος: «Μετρημένα κουκιά στην άμυνα του Άρη, Μορόν και Γένσεν κρίνουν τις υπόλοιπες θέσεις»

Τρέλα στο Αγρίνιο στην άφιξη της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Ίσως και αύριο στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ζαφείρης - Τέιλορ και Μπιάνκο διεκδικούν θέση στην 11άδα»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.