Στο χαρακτήρα, την καλή προετοιμασία και τη βοήθεια του κόσμου της ΑΕΚ απέδωσε τη μεγάλη πρόκριση επί της Σέλτικ ο Μάριος Οικονόμου. Μιλώντας στην «Ώρα», ο στόπερ της «Ένωσης» παρουσιάστηκε βέβαιος πως η ομάδα του δεν πρόκειται να πέσει στην παγίδα του φαβορί στα ματς με τη Βίντι.

Αναλυτικά, ο Μάριος Οικονόμου μίλησε για:

-την πρόκριση επί της Σέλτικ: «Το πιστέψαμε πολύ πως θα πάρουμε την πρόκριση. Το θέλαμε και το πιστεύαμε. Η αμυντική λειτουργία δεν έβγαινε μόνο από τους αμυντικούς, αλλά από όλη την ομάδα. Επίσης είχαμε διαβάσει πολύ τον αντίπαλο, ο προπονητής είχε μελετήσει πολύ και δουλέψαμε πολύ τακτικά στην προετοιμασία».

-τα τελευταία αγωνιώδη λεπτά: «Είναι αλήθεια πως μας βοήθησε πολύ ο κόσμος. Τέτοια εποχή, τόσος κόσμος και με τόσο μεγάλο πάθος σίγουρα μας βοήθησε. Σε ένα ματς σαν κι αυτό, με τέτοιον αντίπαλο και όταν το διακύβευμα είναι τόσο μεγάλο, σίγουρα βγαίνει άγχος στα τελευταία λεπτά. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να συνεχίσεις με καθαρό μυαλό κι εμείς αυτό κάναμε. Αυτές οι νίκες, σε τέτοιου είδους παιχνίδια, είναι νίκες χαρακτήρα. Δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα σαν ομάδα».

-τα ματς με την Βίντι: «Μια ομάδα στα play offs του Champions League δεν μπορεί να μην είναι δυνατή κι επικίνδυνη. Βρίσκεται εδώ γιατί το αξίζει. Έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο και πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε με τη μέγιστη συγκέντρωση και ετοιμότητα. Υπάρχει η αίσθηση πως η ΑΕΚ ενδεχομένως είναι φαβορί και αυτό μπορεί να συνιστά παγίδα. Όμως έχω διαπιστώσει πως μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας υπάρχουν χαρακτήρες που δεν θα επιτρέψουν να πέσουμε σε αυτή την παγίδα. Είναι μεγάλη η ευκαιρία που έχουμε μπροστά μας να βρεθούμε στους ομίλους και το θέλουμε πολύ. Θα δουλέψουμε πολύ για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτών των παιχνιδιών».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσικίνιο: «Νιώθω άνετα όπου και εάν παίζω - Πιστεύουμε στον εαυτό μας»

ΑΕΚ: Δίπλα στην ομάδα οι φίλοι της - Αποχαιρέτησαν την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, θα την υποδεχτούν στην Αθήνα!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής των playoffs και τον χαμό για το πρωτάθλημα

ΑΕΚ: Χωρίς Ρότα με Ολυμπιακό, συμπλήρωσε κάρτες

Κωνσταντέλιας: «Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασισμένοι για όλα - Είχαμε ψυχή»

Τερίμ: «Έχουν δίκιο οι οπαδοί για τις αποδοκιμασίες - Ελπίζω να πάρουμε το Κύπελλο και να συζητήσουμε για όλα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έδωσε απαντήσεις, κυρίως στον εαυτό του, για το πού μπορεί να φτάσει»

Κετσετζόγλου: «Καθοριστικό το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ - Σοκ για την ΑΕΚ, αλλά έχει διαχειριστεί και άλλα»

Αλμέιδα: «Δέχθηκα σπρωξίματα - Σέβομαι όλους τους ανθρώπους, αλλά όταν γίνεται μια αδικία… κυλάει αίμα στις φλέβες μου»

Μάντζιος: «Αιφνιδιάσαμε τον Παναθηναϊκό και είχαμε τον έλεγχο, ο τελικός θα είναι διαφορετικός»

TAGS: A.E.K.