Την πεποίθηση ότι η ΑΕΚ θα βελτιώνεται όσο περνάει ο καιρός της προετοιμασίας, εξέφρασε ο Μάριος Οικονόμου, μετά την ισοπαλία χωρίς τέρματα με την κυπριακή ΑΕΚ Λάρνακας, στο δεύτερο φιλικό επί πολωνικού εδάφους.

«Έγινε ένα βήμα μπροστά. Πιο πολύ στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Είναι δύσκολο, οι πρώτες εβδομάδες ήταν αρκετά βαριές στην προπόνηση και το βάρος έπεσε στη φυσική κατάσταση. Τώρα νιώθουμε ξανά τα πόδια μας με ρυθμό. Ο καιρός πλησιάζει, αλλά έχουμε ακόμα πολλές προπονήσεις. Δουλεύουμε πολύ. Όχι μόνο οι κεντρικοί αμυντικοί, αλλά μαζί με τα μπακ και τα 6άρια μας. Βρίσκουμε χημεία» τόνισε ο αμυντικός της Ένωσης, μιλώντας στην κάμερα της Nova.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για Τετέ η διοίκηση της Γκρέμιο, τις επόμενες ημέρες το ραντεβού για τον ατζέντη»

«Θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Τετέ η Γκρέμιο, προτιμά άμεση πώληση ο Παναθηναϊκός»

ΠΑΟΚ: Επίσκεψη σε ξενώνα καρκινοπαθών παιδιών

Τσακίρης: «Η θέση που έχει κινηθεί πιο ουσιαστικά για μεταγραφή η ΑΕΚ - Αδικαιολόγητο να είναι μακράν πρώτη στις κάρτες»

ΠΑΟΚ: Προπονητικό κέντρο και στην Κέρκυρα για την Ακαδημία

Νικολακόπουλος: «Κάτι λέει που όλοι θεωρούν ακόμα τον Ολυμπιακό πρώτο φαβορί παρά τις δύο οδυνηρές γκέλες»

Ο Παντελίδης πήρε το πτυχίο του και η Κηφισιά τον συνεχάρη

Αθανασίου: «Καυτός Ιανουάριος με προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Θέλει κάποιες γενναίες αποφάσεις»

Marca για ψαλιδάκι Ελ Κααμπί: «Αυτή η έμπνευση μόνο στο δικό του μυαλό θα μπορούσε να υπάρξει»

Στη Βραζιλία ο Τετέ, απάντησε σε ερώτηση για το ενδιαφέρον της Γκρέμιο

TAGS: A.E.K.