Ανάρτηση στα social media έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου για τη σύλληψη του δράστη της επίθεσης εναντίον του 31χρονου αστυνομικού κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Ο κ. Οικονόμου συνεχάρη την Ελληνική Αστυνομία για το σχέδιό της και τον γρήγορο εντοπισμό, την ανάκριση και την απόσπαση της ομολογίας από τον καθ' ομολογίαν δράστη.

Η ανακοίνωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη
«Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ., που κατάφερε πολύ γρήγορα -με οργανωμένο σχέδιο και άψογη μεθοδικότητα- να εντοπίσει, να προσαγάγει, να ανακρίνει, και να αποσπάσει ομολογία από τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 31χρονου αστυνομικού στην περιοχή του Ρέντη.

Συγχαρητήρια, για μια ακόμη φορά, στην ΕΛ.ΑΣ. για την επιχείρηση μαζικής προσαγωγής το βράδυ της επίθεσης. Ο δράστης, αλλά και όλοι όσοι συμμετείχαν στις επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών, ήταν ανάμεσα σε εκείνους που προσήχθησαν. Από την επιχείρηση αυτή υπάρχουν πλέον πλήθος στοιχείων που θα βοηθήσουν τις Αρχές στην αντιμετώπιση των εγκληματικών οργανώσεων χούλιγκανς, αλλά και όσων τους ανέχονται και τους υποκινούν.

Προσευχόμαστε και ελπίζουμε το καλύτερο για τον τραυματία αστυνομικό, που δίνει τη μάχη της ζωής στο νοσοκομείο
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δανία: Τέλος τα κινητά τηλέφωνα σε δημοτικό και γυμνάσιο

Τραγωδία στο Κονγκό: Τουλάχιστον 24 μαθητές έχασαν τη ζωή τους στην πυρκαγιά που ξέσπασε σε σχολείο

Θάνατος Μαζωνάκη: Συνελήφθησαν οι δύο γιατροί - Το «κενό» τριών ωρών και τα ευρήματα από το ιατρείο

Το τελευταίο αντίο στον σμηναγό Δημήτρη Πέτρου

Κατά δύο γιατρών και παντός υπευθύνου η οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη – Ζητά άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Τουλάχιστον 25 νεκροί στη φωτιά που ξέσπασε σε φορτηγό πλοίο σε ναυπηγείο στην Κίνα

Η στιγμή που πάνοπλοι αστυνομικοί εισβάλλουν σε σπίτια στη Φυλή - Εξάρθρωσαν σπείρα με λεία άνω των 250.000 ευρώ

Την Παρασκευή η νεκροψία στη σορό του Γιώργου Μαζωνάκη - Τεχνικό σύμβουλο ορίζει η οικογένεια

Κεφαλονιά: Νέα δικαστική τροπή για τον θάνατο της 19χρονης Μυρτώς – Στο μικροσκόπιο οι καταθέσεις υγειονομικών

Τι κατέθεσε η γιατρός για την κατάσταση του Γιώργου Μαζωνάκη και τη θεραπεία που του πρότεινε