Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε τους όρους της συνεργασίας της με τον Νίκο Οικονόμου εξέδωσε η ΚΑΕ Πανιώνιος, τονίζοντας ότι εφόσον επιτυγχάνεται ο στόχος της παραμονής, η διάρκεια του συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού θα είναι μέχρι το 2021.

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Νίκο Οικονόμου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρεχούσης περιόδου και με δικαίωμα ανανέωσης της ΚΑΕ για τις περιόδους 2019-2020 και 2020-2021, εφόσον επιτυγχάνεται, τουλάχιστον, ο στόχος της συνεχούς συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Οικονόμου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στην ομάδα μπάσκετ.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή να είμαι στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ που έχω παίξει μπάσκετ, ήμουν ασίσταντ κόουτς και πρώτος προπονητής στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Πρέπει να γνωρίσω τους παίκτες και να διαπιστώσω σε ποιά κατάσταση βρισκόμαστε. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει σημειώσει δυο νίκες και έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας, γιατί πρόκειται για το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και αποδεικνύεται από το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες που είναι ισόβαθμες. Θέλει πολλή δουλειά, έχουμε δρόμο και υπόσχομαι μόνο ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να μην αντιμετωπίσει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, με την παραμονή του στην Α1 κατηγορία που είναι ο κύριος στόχος του.

Έχουμε δεί ποιά είναι η δύναμη του κόσμου του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και το γνωρίζουν όλοι στο ελληνικό μπάσκετ. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, αλλά αναμφίβολα χρειαζόμαστε δίπλα μας τον κόσμο, γιατί ειδικά στην έδρα μας αποκτούμε ένα τεράστιο πλεονέκτημα και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να είναι κοντά μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι

Απόντος του Παναθηναϊκού η συνάντηση ΕΟΚ με Big 5 για τη διαιτησία

Το Περιστέρι ανακοίνωσε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με τον Κολοσσό

Basketnews: «Μικρότερα τα ποσά για το deal Γουόκαπ από όσα αναφέρθηκαν στην Ελλάδα-Πλήρωσε και ο ίδιος»

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός στο TikTok: Το βίντεο με Ντόρσεϊ, Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ

Ζέρβας: «Αίσθησή μου είναι πως θα τα βρουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ για Sunel Arena, win-win η υπόθεση Γουόκαπ»