Κουτρουμπής in, Τσάβες out.

Ένα καλό και ένα μη ευχάριστο νέο επιφύλασσε για τον Μαρίνο Ουζουνίδη η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη, όπως ανέφερε ο Νίκος Παγκάκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Έλληνας στόπερ δήλωσε «παρών» (αν και συνεχίζει να έχει μικροενοχλήσεις) και τέθηκε στη διάθεση του 49χρονου τεχνικού που θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του ντέρμπι (28/10, 19:30) που θα ανακοινωθεί την Παρασκευή.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο Κουτρουμπής θα βρεθεί στις επιλογές του τεχνικού του «τριφυλλιού». Υπενθυμίζεται ότι από την Τετάρτη υπολογίζεται και ο Ροντρίγο Μολέδο, καθώς μειώθηκε η ποινή και έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Αντιθέτως, ο Αργεντινός φορ έδειξε και πάλι ότι δεν είναι ετοιμοπόλεμος και πλέον ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει ένα «θαύμα» για να προλάβει το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έγινε πατέρας ο Καλτσάς - «Συνεχίζουμε να γεμίζουμε αστεράκια»

Ολυμπιακός: Ο Αλγουαθίλ «σκανάρει» τα πάντα στο Ρέντη – Δύο τριήμερα ρεπό και ατελείωτες ώρες δουλειάς

Τσορμπατζόγλου: «Ενίσχυση τον Ιανουάριο ο ΠΑΟΚ - Θέμα η κατάσταση του Μπάνζα»

Τσανάκας: «Σημαντικό για Ιμανόλ και Ολυμπιακό που ο Μάριους θα δουλέψει στο Ρέντη στη διακοπή»

Δεσύλλας: «Τα επιπλέον στοιχεία που έφερε ο Κάνγκουα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού»

Μάντσον: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Ατρόμητο - Σημείο κλειδί για μένα ο Γιάννης Αγγελόπουλος»

Τσακίρης: «Σοφά και σωστά επέλεξε η ΑΕΚ να αναβληθεί το ματς με τον Ατρόμητο»

«Εγκλωβισμένος στην Αθήνα»: Οι Άγγλοι δραματοποιούν την παρουσία του Σισοκό στον Παναθηναϊκό!

Μάγερ: «Η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη απόφαση για μένα - Βρήκα ξανά τη χαρά του ποδοσφαίρου»

Μένει μια βδομάδα στην Αγγλία η ΑΕΚ - Αναβάλλεται το ματς με Ατρόμητο