Τη διακοπή του πρωταθλήματος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου δουλεύοντας πάνω στις αδυναμίες του ΠΑΟΚ.
Έτσι, στην προπόνηση της Παρασκευής δούλεψε τόσο πάνω στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι.

Στο ένα γκρουπ οι επιθετικογενείς προσπαθούσαν να πετύχουν γκολ σε συνθήκες υπεραριθμίας (3 εναντίον 2) και στο άλλο ο στόχος ήταν να διασπάσουν την άμυνα και να περάσουν στην τελική ζώνη επίθεσης μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο.

Επιπλέον, προέκυψαν και ευχάριστα νέα για τον Ρουμάνο τεχνικό, καθώς ο Ομάρ Ελ Καντουρί προπονήθηκε κανονικά και ενώ είχε ενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες από χτύπημα που είχε δεχθεί. Ο Μαουρίσιο συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης με ασκήσεις στο γήπεδο και το γυμναστήριο, ενώ ο Γιάννης Μυστακίδης δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και έχει αρχίσει πρόγραμμα με μπάλα, ώστε στο επόμενο διάστημα να ενσωματωθεί κανονικά στις προπονήσεις.

Το Σαββατοκύριακο οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ρεπό και η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (13/10, 19:00).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Το απόγευμα θα φανεί στον ΠΑΟΚ για Σάντσες και τους τρεις Έλληνες διεθνείς ενόψει Παναθηναϊκού»

Παραμένει στον Λεβαδειακό έως το 2027 ο Άνακερ

Σταματέλος: «Η λογική λέει πως θα πάει με δύο φορ κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Σημαντικό ότι λιγοστεύουν τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό, δύσκολα θα αλλάξει η τριάδα»

Κετσετζόγλου: «Τεράστια νίκη για την ΑΕΚ, τρομερό το δέσιμο με κόσμο, μπορεί το 2-0 - Μία θέση παίζεται για Καραϊσκάκη»

ΠΑΟΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Παναθηναϊκού - Επιστροφή Μιχαηλίδη, δοκιμάζονται Κένι και Μεϊτέ

ΑΕΚ: Με Βάργκα και «γεμάτο» ρόστερ στο Καραϊσκάκη για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Με Έσε και όλους διαθέσιμους για το πρώτο βήμα τίτλου απέναντι στην ΑΕΚ

Μπήκαν Ανδρούτσος και διεθνείς στον ΟΦΗ

Τσακίρης: «Δεν περιμένω εκπλήξεις στην ενδεκάδα της ΑΕΚ με Ολυμπιακό - Αυτό είναι το μοναδικό ερωτηματικό»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.