Δίκαιη ήταν η νίκη (72-64) της Ελλάδας επί της Τσεχίας, σύμφωνα με τον Ντιέγκο Οκάμπο, ο οποίος την απέδωσε στα πολλά λάθη της ομάδας του, που έδωσαν αρκετούς αιφνιδιασμούς στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Βασίλη Σπανούλη.

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί έκαναν καλή προσπάθεια. Ήρθαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και το κάναμε. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Χάσαμε λίγο τον έλεγχο του αγώνα, η Ελλάδα είχε πολλά κλεψίματα και εμείς πολλά λάθη. Δεν κρίθηκε στα ποσοστά ευστοχίας το παιχνίδι, γιατί ήταν παρόμοια, αλλά η ελληνική ομάδα πέτυχε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό», ήταν τα λόγια του Ντιέγκο Οκάμπο.

Από την πλευρά του, ο Οντρέι Μπάλβιν είπε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, θεωρώ πως αξίζουν και οι δύο ομάδες να προκριθούν. Τέτοια παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Για μας το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν τα λάθη, ενώ χάσαμε και κάποια ριμπάουντ από τα οποία ήρθαν πόντοι για την Ελλάδα. Κάναμε επίσης κάποια ανόητα φάουλ, όπως στην τελευταία επίθεση, αν και έπρεπε να παίξουμε για τη διαφορά. Πάντως δείξαμε ότι είμαστε μια σοβαρή ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σρέντερ για Αταμάν: «Ακούγεσαι σαν να πονάς - Ευτυχώς δεν θα γίνεις ποτέ προπονητής μου»

«Οι υποσχέσεις κρατιούνται»: Ο Σενγκούν πήρε στον Οσμάνι δώρο ένα ρολόι για την άμυνα που έπαιξε στον Γιάννη

Έτσι έληξε η ένταση μεταξύ Γιάννη και Σενγκούν: Το τηλεφώνημα του Αντετοκούνμπο και η κοινή απόφαση για... ανακωχή

«Φίλε, άμα είσαι θετικός και δώσεις όλο σου το είναι, κάτι γίνεται»: Το μήνυμα πίστης του Σλούκα πριν το μετάλλιο!

Παρέμεινε 13η στο FIBA ranking η Ελλάδα παρά το χάλκινο - Άλμα 15 θέσεων για την Τουρκία, ανέβηκε 2η η Γερμανία

Λάρκιν: «Έχει μία... μαγκιά ο Σενγκούν, πιστεύει ότι κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει»

Γκασόλ: «Λατρεύω το πάθος και την υπερηφάνεια του Γιάννη για την Ελλάδα»

Παναγιωτόπουλος: «Δώσαμε τη σπίθα για την αναγέννηση του μπάσκετ μας - Μας συγκινεί ο Γιάννης, ξέρουμε πόσο το ήθελε»

Δεν χορταίνει μετά το Ευρωμπάσκετ ο Παπανικολάου: «Χάλκινο μετάλλιο, χρυσές αναμνήσεις»

Giannis Effect και στη μουσική: Επανήλθαν στο Top 50 του Spotify τρία παλιά hits του Light λόγω Αντετοκούνμπο!