Η αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό ίσως να μην είναι η μοναδική διαφοροποίηση στον Παναθηναϊκό μετά και την ήττα από τον ΟΦΗ στο Κύπελλο. Ο Αντρέα Στραματσόνι αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και τη θέση του πήρε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αλλά ίσως να σημειωθούν εξελίξεις και σε άλλα μέτωπα.

Ούτως ή άλλως είχε φανεί και μετά τη βαριά ήττα με 3-0 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ότι υπάρχουν σκέψεις για αλλαγές σε πολλά μέτωπα.

Όπως έχει μεταδώσει ο Τάσος Νικολογιάννης από το μεσημέρι της Πέμπτης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 «παίζει» το σενάριο να τεθεί και θέμα Ζιλμπέρτο Σίλβα. Όχι δηλαδή να φύγει εντελώς από το «τριφύλλι» όπως ακούστηκε, αλλά είναι αρκετά πιθανό να απομακρυνθεί από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας και να συνεχίσει να την υπηρετεί από άλλο πόστο. Εξετάζεται σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στην παρούσα φάση.

Από την άλλη, όπως αναφέρεται στην « Πράσινη» δεν αποκλείεται να παραμείνει μέχρι νεωτέρας και ο Αντρέα Στραματσόνι, αλλά όχι φυσικά ως προπονητής. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ο Ιταλός θα βοηθήσει στο μεταγραφικό κομμάτι (άλλωστε έχει ακούσει αρκετά θετικά σχόλια για τους παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι) και στο θέμα των πιθανών πωλήσεων παικτών.

Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη λύση της συνεργασίας με τον Στραματσόνι αναφέρεται στην τελευταία πρόταση: «Ο Πρόεδρος ζήτησε από τον Αντρέα Στραματσόνι να συνεχίσει να ενισχύει και να υποστηρίζει το σχέδιό του για τον Παναθηναϊκό».
Ωστόσο, δεν θα πρόκειται για μια μόνιμη λύση και ο 40χρονος τεχνικός θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό μέχρι να βρει τον επόμενο σύλλογο που θα προπονήσει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φωτιάς στη «Δίκη»: «Δεν κοιμάμαι όταν κάνω λάθη» - Τι είπε για πίεση, VAR και την υπόθεση Νταβέλη

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση, αναμονή και αλλαγές που πρέπει επιτέλους να φανουν στον ΠΑΟΚ»

Τούρκος δημοσιογράφος: Στα 5 εκατ. ευρώ η μεταγραφή Ζουμπκόφ στην ΑΕΚ!

«Βόμβα» Ρομάνο: Η ΑΕΚ έκλεισε τον Ζουμπκόφ από την Τραμπζονσπόρ - Υπογράφει για 4 χρόνια!

Τσακίρης: «Στόχος του καλοκαιριού είναι ο Ριμπάλτα να τελειοποιήσει το πλάνο του στην ΑΕΚ»

Πιρόλα: «Μας αρέσει, αλλά δεν υπάρχει διαπραγμάτευση», λέει η Κόμο!

Τσανάκας: «Τι ισχύει με τα μεταγραφικά ονόματα που γράφονται για τον Ολυμπιακό»

Καλαμάτα για Οικονόμου: «Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του - Ας είναι ελαφρύ το χώμα...»

Sport: «Σοβαρό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Κρίστενσεν»!

ΑΕΚ για Μάριο Οικονόμου: «Ευχόμαστε κουράγιο και ψυχικές δυνάμεις στην οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους»