Δίνουν τα χέρια Σπάρτη και Κριστόφ Βαζέχα!

Οι Λάκωνες ανακοίνωσαν πως ο Πολωνός θρύλος του Παναθηναϊκού «πρόκειται να αναλάβει προπονητής» του συλλόγου, προαναγγέλοντας ουσιαστικά την πρόσληψή του στη τεχνική ηγεσία.

Η ανακοίνωση:

«Μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού και πολωνικού ποδοσφαίρου, ο Κριστόφ Βαζέχα επισκέφτηκε σήμερα τα γραφεία και τις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Νικόλαρο, τον μεγαλομέτοχο κ. Δημήτρη Βουδούρη και τον γενικό διευθυντή κ. Θανάση Σταματόπουλο.

Ο κ. Βαζέχα, πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, πρόκειται να αναλάβει προπονητής της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19 του πρωταθλήματος της Football League και αναμένεται η επικύρωση της οριστικής συμφωνίας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

Super League 2: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των playoffs/playouts

Κάλεσμα Ρούπτσου σε επενδυτές για τον Πανιώνιο: «Όποιος μπορεί να δώσει μεγαλύτερο όραμα, είμαστε εδώ»

Η προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος της Super League 2: Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις

Καλουτσικίδης για την άνοδο της Καλαμάτας: «Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει»

Τον… χαβά του ο Ηρακλής, «στα ίσα» Νέστος και Καβάλα για την σωτηρία!

Μυθική νύχτα ανόδου για την Καλαμάτα: Αποθέωση μέχρι τα ξημερώματα για τη «Μαύρη Θύελλα»

Η Καλαμάτα γιορτάζει: Στους δρόμους της πόλης ο κόσμος - Τρέλα για την άνοδο και αποθέωση στην αποστολή!