Άμεσα κλείνει το μέτωπο που «άνοιξε» στον Παναθηναϊκό μετά το όχι του Ρικ Πιτίνο. Ο Αργύρης Πεδουλάκης προβάρει αυτή τη στιγμή ως το ακλόνητο φαβορί για τη θέση κι αν δεν συμβεί κάτι αναπάντεχο είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τρίτη φορά.

Οι «πράσινοι» δέχτηκαν πολλές προτάσεις από μάνατζερ για προπονητές τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο δεν… ενθουσιάστηκαν με καμία. Η αλήθεια είναι πως οι διαθέσιμοι κόουτς στην αγορά δεν πείθουν ότι αποτελούν σίγουρες λύσεις και οι καλύτερες επιλογές σε επίπεδο Ευρωλίγκας είναι η δοκιμασμένη του Τσάβι Πασκουάλ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας που δεν θα μπορούσε ποτέ να επιλεγεί λόγω της προϋπηρεσίας του στον Ολυμπιακό. Προπονητές του επιπέδου Ομπράντοβιτς, Ιτούδη ή Γιασικεβίτσιους είναι δεσμευμένοι, ενώ και ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ, που είχε αποτελέσει στόχο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πριν πάρει το Ευρωμπάσκετ με τη Σλοβενία, προ λίγων εβδομάδων προσλήφθηκε ως βοηθός στους Κινγκς.

Αν το αφεντικό της πράσινης ΚΑΕ δεν κάνει κάποια μεγάλη έκπληξη τύπου… Πιτίνο, που αυτή τη στιγμή δεν φαντάζει πιθανό, ο Πεδουλάκης είναι μια ανάσα από την τρίτη του θητεία στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αναφερθεί πολλάκις με κολακευτικά λόγια στην προπονητική του αξία, πρόσφατα παραδέχτηκε πως έκανε λάθος που τον απομάκρυνε την τελευταία φορά, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως ήταν στο μυαλό των «πράσινων» για μελλοντική λύση ακόμη κι αν ανανέωνε ο Ρικ Πιτίνο, καθώς δεν μπορούσες να σχεδιάζεις μακροπρόθεσμα με έναν 66χρονο προπονητή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπαρτζώκας: «Παίξαμε λάθος τελείως - Κάποιοι σημαντικοί παίκτες υστέρησαν σοβαρά»!

Λεπενιώτης: «Ντροπιαστική ημέρα για το μπάσκετ - Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κυνηγούσε τους διαιτητές»!

Από το 1/13 του ΣΕΦ, στη μαγική εμφάνιση του Game 2: Ο Χέιζ-Ντέιβις θυμήθηκε ποιος είναι!

Ψυχωμένος Παναθηναϊκός, ισοφάρισε τους τελικούς απέναντι στον Ολυμπιακό με… αποστομωτικό Χέιζ-Ντέιβις!

Κάκιστος επιθετικά ο Ολυμπιακός στην 3η περίοδο, σκόραρε μόλις 2 πόντους σε κανονική ροή αγώνα!

Γιαννακόπουλος: «Ακατανόητη ασυλία σε Μπαρτζώκα - Ο Αταμάν δεν κάνει ούτε τα μισά και αποβάλλεται κάθε 2 βδομάδες»

Με story ο Γιαννακόπουλος σχολίασε την κλήση του Λιόλιου από την ΕΕΑ: «Η αρχή του τέλους σου»!

Επειδή δεν δόθηκε τεχνική ποινή στον Μπαρτζώκα η έντονη αντίδραση Γιαννακόπουλου - Βίντεο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Αταμάν: «Παίξαμε σωστό μπάσκετ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά χάσαμε ελεύθερα σουτ»

Ο Γιαννακόπουλος μπήκε στο παρκέ και φώναζε στους διαιτητές - Αυστηρή προειδοποίηση από Παπαπέτρου για διακοπή!