Η μεγάλη ημέρα για τον Παναθηναϊκό έφτασε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναμένεται σήμερα το μεσημέρι να συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο για να του εξηγήσει το πλάνο που έχει προετοιμάσει για την αναγέννηση του συλλόγου.

Οι δύο άντρες θα κάνουν μία πρώτη επίσημη κουβέντα όσον αφορά την πρόθεση του προέδρου της «πράσινης» ΠΑΕ να εμπλακεί στην ΠΑΕ.

Από την πλευρά του, ο κ. Αλαφούζος έχει αποφασίσει μετά το τέλος της συνάντησής τους να ενημερώσει σχετικά τους οπαδούς της ομάδας, μέσω συνέντευξης Τύπου για το αποτέλεσμα της συνάντησης και να αποκαλύψει τις προθέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Μάλιστα, διευκρινίστηκε πως θα προχωρήσει στη συγκεκριμένη κίνηση, επειδή δεν είναι εκείνος ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού», αλλά ο κόσμος και θα πρέπει να γνωρίζει τι γίνεται.

Για αυτό τον λόγο οφείλει να ενημερώσει επισήμως τον κόσμο για τις εξελίξεις και το αποτέλεσμα της μεταξύ τους συζήτησης. Μάλιστα, ο κ. Αλαφούζος κάλεσε τον πρόεδρο της ΚΑΕ να παραβρεθεί και εκείνος στη συνέντευξη Τύπου, εφόσον να μιλήσει για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Από την πλευρά του, ο Γιαννακόπουλος παρουσιάζεται προβληματισμένος και θέλει να ενημερωθεί για κάποια συγκεκριμένα ζητήματα.

Σύμφωνα με την SportDay, ο γνωστός επιχειρηματία εκτός από τα ήδη υπάρχοντα χρέη, προβληματίζεται και για το συμβόλαιο με το «Απήλιον», που έχει 10ετή διάρκεια με 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο, αλλά και τους διακανονισμούς, που έχουν γίνει με τους παίκτες με τριετή ορίζοντα.

Παράλληλα, πρόεδρος της ΚΑΕ επιθυμεί να έχει πλήρη ενημέρωση για το οικονομικό άνοιγμα της εταιρείας και πιθανότατα θα αποκαλύψει στον Αλαφούζο τις προθέσεις του για την είσοδό του στην ΠΑΕ, μαζί με ξένο επενδυτή, με στόχο να κάνει και πάλι την ομάδα πρωταγωνίστρια.

Από την πλευρά του, ο Αλαφούζος θα ενημερώσει για τις προσπάθειες, που κάνει για να καλυφθεί το χρέος της ομάδας, είτε με τη λήψη ομολογειακού δανείου, είτε με εγγυήσεις προσωπικές, που έχει βάλει ο ίδιος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φεράντο: «Ικανοποιημένος από τους παίκτες μου που πιέζουν, όμως χάσαμε και αυτό είναι που μετράει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εντυπωσιακή ΑΕΚ, τον κουρασμένο ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

Λαφόν: «Ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα»

Ντέσερς: «Με γεμίζει χαρά που επέστρεψα με γκολ - Να πιέζουμε σε όλη τη διάρκεια όπως στα πρώτα 30 λεπτά»

Μπενίτεθ: «Το θετικό όταν κερδίζεις είναι ότι μπορείς να κάνεις ψύχραιμη ανάλυση» - Tι είπε για Ντέσερς και Λαφόν

Καλογερόπουλος: «Ήμασταν κυρίαρχοι - Υπήρχε και άλλη κόκκινη στον Άρη, όπως και πέναλτι»

Νικολογιάννης: «Με Ντέσερς θα είχε περισσότερους βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Έκανε επίδειξη δύναμης ο Φωτιάς»!

Κετσετζόγλου: «Ήταν η μέρα της ΑΕΚ - Πρώτη φορά είδαμε τον Λιούμπισιτς που αγόρασε από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο» - Τι είπε για τη μη αντικατάσταση του Γκαρθία

Ο παραγωγικός Ντέσερς και ο καθοριστικός Λαφόν: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου