Μπορεί στο Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης ο Λιούις Χάμιλτον πανηγύρισε μία ακόμα νίκη αυξάνοντας την διαφορά του από τον Σεμπάστιαν Φέτελ, αυτό όμως δεν τον κάνει να επαναπαυθεί. Το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε οι περισσότερες ομάδες φρόντισαν να αναβαθμίσουν τα μονοθέσιά τους, με τον Βρετανό πιλότο να πιέζει τους μηχανικούς του για να έχει το μέγιστο αποτέλεσμα. Αντίθετα ο Σεμπάστιαν Φέτελ υπερασπίστηκε την στρατηγική της ομάδας του και έβαλε στόχο να κερδίσει κάθε αγώνα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο αγώνας της Κυριακής θα διεξαχθεί στην πίστα Sochi Autodrom που ξαναμπήκε στο πρωτάθλημα το 2014 μετά από 100 χρόνια, και στους τελευταίους 4 αγώνες η Mercedes έχει κάνει το απόλυτο στις νίκες με τους οδηγούς της να ανεβαίνουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου (Χάμιλτον 2, Μπότας 1, Ρόσμπεργκ 1).

Οπότε αυτή είναι η ευκαιρία για τα «ασημένια βέλη», να κάνουν ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ οι «κόκκινοι του Μαρανέλο» πρέπει να δηλώσουν το παρόν στο βάθρο για να ελπίζουν σε ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Γεγονός είναι πως ο οδηγός της Red Bull, Μάξ Φερστάπεν, θα αγωνιστεί την ημέρα των γενεθλίων του, κάτι που είχε ξανασυμβεί το 2017 με τον Ολλανδό να παίρνει την νίκη στην πίστα της Μαλαισίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 28/9: 11:00 – 1η ελεύθερη δοκιμή, 15:00 – 2η ελεύθερη δοκιμή

Σάββατο 29/9: 12:00 – 3η ελεύθερη δοκιμή, 15:00 – κατατακτήριος δοκιμαστικά

Κυριακή 30/9: Αγώνας






Επιμέλεια: Δημήτρης Μπάφης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube