«Φουντώνουν» τα δημοσιεύματα για πιθανή μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στο εξωτερικό!

Η Βαλένθια εδώ και καιρό έχει στην κορυφή της λίστας της τον αμυντικό του Ολυμπιακού, για να αντικαταστήσει τον Ζερεμί Ματιέ κι όπως φαίνεται αναμένεται άμεσα να προσφέρει... τα πάντα για να κάνει δικό της τον παίκτη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το «tuttomercatoweb», οι «νυχτερίδες» έχουν καταλήξει οριστικά στην περίπτωση του διεθνούς αμυντικού και ήδη έχουν ξεκινήσει να εντείνουν τις επαφές τους για να γίνει το deal. Φέρονται αποφασισμένοι, δε, να καταβάλλουν ό,τι ποσό χρειάζεται για να τον ντύσουν στα χρώματα της ομάδα τους.

Άλλωστε, μετά την αποχώρηση του Γάλλου για την Μπαρτσελόνα, έχει μπει ρευστό στα ταμεία και ο ισπανικός σύλλογος είναι έτοιμος να το επενδύσει στον Έλληνα «βράχο».

Υπενθυμίζεται πως χθες υπήρξε νέο δημοσίευμα που έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Γιουβέντους, ωστόσο σε πρώτη φάση, οι πρωταθλητές Ιταλίας έκριναν υψηλά τα 12 εκατ. ευρώ που φέρεται να ζητούν οι ερυθρόλευκοι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η αποστολή του Βόλου για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός αφοσιώνεται πλήρως στον πιο μεγάλο στόχο του - Πρέπει να ανεβάσει στροφές επιθετικά»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει χάσει έδαφος στο πρωτάθλημα και το ''πρέπει'' είναι τεράστιο»

Η αποστολή του Πανσερραϊκού στη δύσκολη δοκιμασία του κόντρα στον Ολυμπιακό

Σαββόπουλος: «Ο Άρης προσπαθεί να κάνει ξανά καινούρια αρχή - Τα πλάνα του Γρηγορίου για Παναθηναϊκό»

Τσακίρης: «Αν όλα πάνε καλά, θα είναι έντονη η αναγνώριση στη δουλειά του Νίκολιτς από τον κόσμο της ΑΕΚ στον Βόλο»

Δεσύλλας: «Έφερε προσμονή στον κόσμο του ο Παναθηναϊκός - Αρκετά μεγάλο ροτέισον με τον Άρη»

Με απουσίες αλλά και επιστροφές στην Τούμπα ο Asteras AKTOR

Άφιξη του Ολυμπιακού στις Σέρρες με αποθέωση από τον κόσμο

Αναστασίου: «Ήμασταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον τον βαθμό»