Η ώρα της κρίσης έφτασε!

Συνήθως στις Βρυξέλλες κρίνεται το μέλλον της Ελλάδας σε επίπεδο πολιτικής και οικονομίας.

Σήμερα, όμως, εκεί κρίνεται το μέλλον του Ολυμπιακού στο Champions League.

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Άντερλεχτ και θα κυνηγήσουν τη νίκη με την οποία θα έχουν ελπίδες να καταλάβουν τη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (21:45, Δημόσια Τηλεόραση, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Το πρόγραμμα για τους νταμπλούχους Ελλάδας αποτελεί… παγίδα, αφού μετά το Βέλγιο έχουν ακόμη ένα ταξίδι αυτή τη φορά στην Πορτογαλία για να κοντράρουν τις δυνάμεις τους με την Μπενφίκα.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο έμαθαν μετά το πάθημα με την Παρί Σεν Ζερμέν και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν την εικόνα που είχαν στο πρώτο μέρος του αγώνα στο «Καραϊσκάκη».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μανωλά, Σιόβα και Χολέμπας ή Μπονγκ.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μανιάτης με τον Σάμαρη. Στην επίθεση, τώρα, ο Ισπανός δείχνει τις διαθέσεις του, αφού θα χρησιμοποιήσει τον Βάις, τον Σαβιόλα, τον Ολαϊτάν και τον Φουστέρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Κάμπελ, Τσόρι, Μεντζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά και Γιαταμπαρέ. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Μασάντο.

Από την πλευρά του, ο Γιον Βαν Ντεν Μπρομ θα παρατάξει σε διάταξη 4-2-3-1 την πρωταθλήτρια Βελγίου και θα εμπιστευτεί τους: Προτό (τερματοφύλακαας), Ζιλέ (δεξί μπακ), Κουγιατέ, Ενσακαλά (στόπερ), Εμπέμπα (αριστερό μπακ), Μιλιβόγιεβιτς, Κλιέσταν (στον άξονα), Μπρούνο, Σουάρες, Πρετ (χαφ), Μίτροβιτς (φορ).

Αναλυτικά η αποστολή: Ατσεαμπόνγκ, Μπρούνο, Σιριάλ, Ντεζάχτ, Ντε Ζέου, Ζιλέ, Καμίνσκι, Κλιέσταν, Κουγιατέ, Εμπέμπα, Μιλιβόγιεβιτς, Μίτροβιτς, Ενσακαλά, Νάουτινκ, Πρετ, Προτό, Σουάρες, Τίλεμανς.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Από την κόλαση στον παράδεισο η Λανς: Επική ανατροπή επί της Σλάβια με δύο γκολ μετά το 90'

Ξεμπούκωσε στο δεύτερο ημίχρονο και διέλυσε με πεντάρα την Μπόντο/Γκλιμτ η Μπάγερν

Με σούπερ Δουβίκα και τεσσάρα η Κόμο έγραψε ιστορία με την πρώτη της νίκη στο Champions League!

Επέστρεψε με άγριες διαθέσεις η Γιουνάιτεντ και φιλοδώρησε με 4άρα τη Σαμπά Μπακού!

Σοκ στη Φενέρμπαχτσε: Παραιτήθηκε ο Καρτάλ μετά την ισοπαλία με τη Ρόμα!

Σκόραρε κόντρα στη Λειψία και άνοιξε λογαριασμό στο Champions League ο Δουβίκας!

Ο Μπατούρινα συνδυάστηκε με τον Δουβίκα και πέτυχε το ιστορικό πρώτο γκολ της Κόμο στο Champions League!