Στις… θέσεις τους επέστρεψαν οι καρδιές των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο υπαρχηγός των «ερυθρόλευκων» αποχώρησε με ενοχλήσεις στη μέση στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου με την Μπαρτσελόνα, επιστρέφοντας στο τέταρτο.

Το πρόβλημα του «Πριντ» ήταν ένας μυϊκός σπασμός στο συγκεκριμένο σημείο, όπου του έγιναν αμέσως μαλάξεις όταν πήγε στον πάγκο και έτσι ήταν σε θέση να πατήσει ξανά το παρκέ του «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Ωστόσο, το θετικό για τον Πρίντεζη είναι πως οι σπασμοί αυτοί υποχώρησαν και έτσι η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χωρίς Χολμς και Τολιόπουλο η 12άδα του Παναθηναϊκού για Ερυθρό Αστέρα

Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον κόσμο ενόψει Ερυθρού Αστέρα: «Ελάτε νωρίς, στηρίζουμε μόνο με τη φωνή μας»

Η αποθέωση Μπαρτζώκα, ο Μεντιλίμπαρ και η μαγεία Μιλουτίνοφ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μπασκόνια

Πετρίδης: «Ματς-τελικός για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Με νίκη ελπίζει για 6άδα, αντίθετα μπλέκει πολύ»

Ζέρβας: «Με στολή περιπάτου και κουρασμένος ο Ολυμπιακός, αλλά η δουλειά έγινε - Φοβερή σεζόν ο Μιλουτίνοφ»

Πενιαρόγια: «Από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην Ευρωλίγκα τα τελευταία 15 χρόνια ο Καλάθης»

Παναθηναϊκός AKTOR-Ερυθρός Αστέρας: Ακόμη ένας «τελικός» για τους πράσινους

Ευρωλίγκα: Δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ψάχνει αντίδραση η Φενέρ

Μιλουτίνοφ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Δεν είχαμε την καλύτερη απόδοση, ήμασταν εξουθενωμένοι - Σημαντικό που κάναμε τη δουλειά»

Τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπασκόνια