Μετά τη χθεσινή στήριξη του SUPER-3 στον Γιώργο Γαλανό, πρόθεση αρκετών μελών του νέου Δ.Σ. του Ερασιτέχνη του Άρη είναι να παραιτηθούν ακόμα και την ίδια μέρα που θα οριστούν από το Ειρηνοδικείο.

Μάλιστα, είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να μην οδηγήσουν σε γενική συνέλευση τον σύλλογο για να παρθούν εκεί οι αποφάσεις ή τελικά δεν το επιλέξουν και έτσι υπάρξει ένα νέο σχήμα του οποίου θα ηγηθεί ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης και θα είναι αυτός που θα τρέξει τις εξελίξεις.

Όσον αφορά τον Αλεξ Κάλας, λιγοστεύουν οι πιθανότητες να εκφράσει τώρα το ενδιαφέρον του, παρότι φέρεται να ετοιμάζει την παρουσίαση της πρότασής του.

Όπως γράφει η SportDay, o ομογενής επιχειρηματίας εκτός από την καταβολή συγκεκριμένου ποσού (έχει ήδη δεσμευτεί για 500.000 δολάρια), σκοπεύει να παρουσιάσει και ένα πλάνο αξιοποίησης των εγκαταστάσεων στο Νέο Ρύσιο, τη στελέχωση της ομάδας και την προοπτική επένδυσης όταν συσταθεί η νέα ΠΑΕ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική

Γ' Εθνική: Η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση

TAGS: Άρης