Ο νεαρός Νιγηριανός μέσος των "ερυθρόλευκων" τόνισε ότι είναι δύσκολο το ματς με την Αντερλεχτ, όμως θα πάνε στο Βέλγιο για τη νίκη και όλοι στην ομάδα σκέφτονται μόνο αυτό το ματς τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Αναλυτικά: «Εμείς έπρεπε να δουλέψουμε ομαδικά και να φτιάξουμε ευκαιρίες για να ανοίξουμε την άμυνα του αντιπάλου και το κάναμε.

Με την Άντερλεχτ είναι ένα σημαντικό ματς και, σίγουρα, καθόλου εύκολο. Θέλουμε να πάμε εκεί για τη νίκη. Θα βάλουμε τα δυνατά μας και θα τα δώσουμε όλα.

Εννοείται πως το μυαλό όλων των ποδοσφαιριστών βρίσκεται σ' αυτό το ματς. Εγώ, πάντως, δεν νιώθω πια καινούργιος, αλλά μέλος της ομάδας και σαν στο σπίτι μου».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκολιτς για τον πάγκο της Σερβίας: «Κάποια στιγμή στο μέλλον, ναι»!

Άρης: Το ξεκάθαρο μήνυμα Γρηγορίου στους παίκτες για θέση στην ενδεκάδα

ΠΑΟΚ: Τεστ με Λεβαδειακό στη διακοπή και αντίστροφη μέτρηση για Ντεσπόντοφ

Ολυμπιακός: Η απαίτηση Αλγκουαθίλ από τα χαφ, η δουλειά του Μπέιλι και τα μεταγραφικά δεδομένα

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Καλαμάτας: «Με διαβεβαίωσαν ότι τον Νοέμβριο θα είμαστε σε κατάσταση να αγωνιστούμε στη έδρα μας»

Εκτός προπόνησης Μορόν, Καντεβέρε στον Άρη

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη ο ΠΑΟΚ - Ο Κώστογλου είναι ένας ένας μικρός Ζίβκοβιτς»

Δεσύλλας: «Λείπουν 14 διεθνείς, αλλά ο Νίστρουπ έχει αρκετούς βασικούς για δουλειά»

Τσακίρης: «Προλαβαίνει την επιστροφή ο Ρότα, ερωτηματικό ο Στρακόσα - Δύσκολο να βρεθούν έξτρα εισιτήρια για Λονδίνο»

Τσανάκας: «Οι νέοι που έχουν ξεχωρίσει και αυτοί από τους οποίους περιμένει περισσότερα ο Ολυμπιακός»