Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Πλατανιά στα Χανιά και ακολουθεί μια σειρά αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Μιλώντας στην κάμερα της Nova ο Μάικλ Ολαϊτάν τόνισε πως όλοι, συγκεντρωμένοι, θα κάνουν το καλύτερο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Μάικλ, αρχής γενομένης απ' τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πλατανιά στα Χανιά, ο Ολυμπιακός μπαίνει σε μία δύσκολη περίοδο με συνεχόμενους αγώνες. Είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτού του προγράμματος;

«Φυσικά και γνωρίζουμε το πρόγραμμα. Όλοι χρειάζεται να είμαστε έτοιμοι. Και πιστεύω ότι σαν ομάδα είμαστε έτοιμοι. Και ψυχολογικά είμαστε έτοιμοι».

Τι γνωρίζεις για την ομάδα του Πλατανιά. Έχει πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες, καθώς δεν έχει νικήσει ακόμη στο πρωτάθλημα.

«Ειλικρινά, δεν γνωρίζω πολλά για το παιχνίδι του Πλατανιά. Ξέρεις, κάθε αγώνας που δίνουμε δεν είναι εύκολος. Ο αντίπαλός μας δεν έχει νικήσει ακόμη. Αλλά εμείς δεν κοιτάζουμε τα αποτελέσματά του. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ώστε να παίξουμε για τη νίκη.

Ο αγώνας θα γίνει σε μία περιοχή όπου είναι πολύ έντονο το "ερυθρόλευκο" στοιχείο. Πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου στα εκτός έδρας ματς;

«Σίγουρα σε κάθε αγώνα που δίνεις, αν έχεις κοντά σου τους οπαδούς σου, αισθάνεσαι σαν να παίζεις στην έδρα σου. Σίγουρα είναι μεγάλη βοήθεια για τους παίκτες η παρουσία του κόσμου».

Συμφωνείς ότι αρχίζει μία περίοδος στην οποία ο προπονητής σας θα χρειαστεί το σύνολο των παικτών;

«Φυσικά και δεν μπορώ να μιλήσω για τον προπονητή. Αλλά σίγουρα εμείς οι παίκτες θέλουμε να κερδίζουμε. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται και να δίνει το μέγιστο των δυνατοτήτων του για να κερδίζουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χαμός στην ανοιχτή προπόνηση του Παναιτωλικού, αποκαλυπτήρια για το άγαλμα του Τιτόρμου

Νέο υπερσύγχρονο πούλμαν για τον Παναθηναϊκό - Τι απεικονίζεται σε αυτό!

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ο Ράφα Μιρ!

Παγκάκης: «Το σημείο που θα κρίνει τη μεταγραφή του Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Γι' αυτό τον θέλει ο Νίστρουπ»

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2030 ο Τομ Λουσέ

Τζαλίδης: «Η μεγάλη διαφορά της ΑΕΚ σε σχέση με πέρσι - Περίμενα περισσότερα από αυτούς τους παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Αναμονή για Μικελμπρενσίς – Δεν έχει κάνει ακόμα την τελευταία του κίνηση για Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ»

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Βιτάλις: Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με την Γκιόρ!

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε από τη Νις η μεταγραφή του Λουσέ - «Καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του»

Τσακίρης: «Πλησιάζει στην ΑΕΚ ο Βιτάλις - Αναμονή για την απόφαση Κόστιτς»