«Καυτό» προβλέπεται να είναι το καλοκαίρι για τον Πάουλο Ντιμπάλα, σύμφωνα με τον ατζέντη του παίκτη, Γκουστάβο Μασκάρντι.

Ο 21χρονος επιθετικός βγάζει μάτια φέτος με τη φανέλα της Παλέρμο και ο πρόεδρος της ομάδας του έχει επιβεβαιώσει ότι θα πωληθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο μάνατζερ του Αργεντινού, ήδη Τσέλσι και Παρί έχουν καταθέσει προτάσεις 41 και 46 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.

«Η Παρί έχει ήδη καταθέσει πρόταση ύψους 46 εκατ. ευρώ ενώ και η Τσέλσι έχει ανεβάσει την προσφορά της στα 41 εκατ.», ήταν τα λόγια του ατζέντη του Ντιμπάλα, που στη συνέχεια τόνισε ότι η τιμή του πελάτη του δεν μπορεί να πέσει κάτω από τα 50 εκατ. ευρώ.

«Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου η τιμή του Ντιμπάλα δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 50 εκατ. ευρώ. Άλλωστε ο Πάουλο δεν βιάζεται να αποφασίσει το που θα πάει, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, όπως η Γιουβέντους, η Άρσεναλ και η Γιουνάιτεντ», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube