Μπορεί το ντεμπούτο του Σέρτζιο Ολιβέιρα να ήταν καλό σε προσωπικό επίπεδο, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν απέφυγε την ήττα από τον Πανιώνιο με 2-1. Μιλώντας στην κάμερα του Cosmote TV, μετά το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, ο Πορτογάλος μέσος εξήγησε πως χάθηκε το ματς για τον «δικέφαλο του Βορρά» αλλά και τους στόχους που έχει ο ίδιος…

Αναλυτικά όσα είπε ο Ολιβέιρα:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, κόντρα σε μια μαχητική ομάδα και σε έναν αγωνιστικό χώρο που δυσκόλευε την προσπάθεια ώστε να παιχτεί ποδόσφαιρο, ο αντίπαλος έκανε δυο φάσεις και πέτυχε τα γκολ και στο τέλος χάσαμε».

Για την πρώτη του συμμετοχή με τον ΠΑΟΚ: «Ήρθα στον ΠΑΟΚ ώστε να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, να βοηθήσω την ομάδα. Η ομάδα πηγαίνει πολύ καλά στην πορεία της μέχρι τώρα, όποτε μου δίνει την ευκαιρία ο προπονητής θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Για το αν ο αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε περισσότερο τους παίκτες ή τους τερματοφύλακες
: «Ήταν δύσκολο για όλους, όπως είπα και πριν, ο Πανιώνιος έκανε δυο φάσεις και σημείωσε δυο γκολ, όταν χάνεις την συγκέντρωση σου σε τέτοια παιχνίδια, δέχεσαι το γκολ και χάνεις».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube