Ευχαριστημένος με την επάνοδό του στη δράση μετά από πολύμηνη απραξία αλλά όχι και τόσο από το 1-1 της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα.

«Αισθάνομαι χαρούμενος που επέστρεψα μετά από αρκετό καιρό. Δεν είμαι στο 100%, το ξέρει ο κόσμος, αλλά είμαι χαρούμενος που βοήθησα. Στο τέλος θα μπορούσαμε να φύγουμε με τη νίκη καθώς δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Έχουμε ακόμα εννιά τελικούς και τα παιχνίδια του Κυπέλλου. Αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι εννιά τελικοί και πρέπει να πάρουμε όσους βαθμούς γίνεται για τη 2η θέση. Θέλω να μπορώ να βοηθάω την ομάδα και να δείχνω ότι είμαι ο ίδιος παίκτης που βοηθούσε την ομάδα μέχρι το σημείο του τραυματισμού μου», δήλωσε στην κάμερα της Nova.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για Τετέ η διοίκηση της Γκρέμιο, τις επόμενες ημέρες το ραντεβού για τον ατζέντη»

«Θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Τετέ η Γκρέμιο, προτιμά άμεση πώληση ο Παναθηναϊκός»

ΠΑΟΚ: Επίσκεψη σε ξενώνα καρκινοπαθών παιδιών

Τσακίρης: «Η θέση που έχει κινηθεί πιο ουσιαστικά για μεταγραφή η ΑΕΚ - Αδικαιολόγητο να είναι μακράν πρώτη στις κάρτες»

ΠΑΟΚ: Προπονητικό κέντρο και στην Κέρκυρα για την Ακαδημία

Νικολακόπουλος: «Κάτι λέει που όλοι θεωρούν ακόμα τον Ολυμπιακό πρώτο φαβορί παρά τις δύο οδυνηρές γκέλες»

Ο Παντελίδης πήρε το πτυχίο του και η Κηφισιά τον συνεχάρη

Αθανασίου: «Καυτός Ιανουάριος με προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Θέλει κάποιες γενναίες αποφάσεις»

Marca για ψαλιδάκι Ελ Κααμπί: «Αυτή η έμπνευση μόνο στο δικό του μυαλό θα μπορούσε να υπάρξει»

Στη Βραζιλία ο Τετέ, απάντησε σε ερώτηση για το ενδιαφέρον της Γκρέμιο

TAGS: A.E.K.