Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πανηγύρισε την πρόκρισή του επί της Μποέμιανς, που τον στέλνει τα playoffs του Europa Conference League, αλλά τα χαμόγελα αυτά δεν κράτησαν πολύ, λόγω του τραυματισμού του Νέλσον Ολιβέιρα.

Σε μια εντελώς ανύποπτη φάση, ο Πορτογάλος επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, υπέστη μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η εξέλιξη προκαλεί πολύ μεγάλο προβληματισμό, τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και στον ίδιο τον παίκτη, που συμμετείχε σε όλη την προετοιμασία και παράλληλα είχε κερδίσει με το… καλημέρα φανέλα βασικού στις επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Το θέμα είναι όμως τι γίνεται από εδώ και πέρασε για τον Δικέφαλο του Βορρά. O 30χρονος φορ αύριο θα ταξιδέψει στην πατρίδα του και θα εξεταστεί από έναν κορυφαίο γιατρό, που είναι ειδικός σε τέτοιου είδους περιπτώσεις και θα δώσει κι εκείνος τη δική του εκτίμηση για το τι πρέπει να συμβεί με τον ποδοσφαιριστή.

Από τη στιγμή που δεν έχει υποστεί ολική ρήξη, υπάρχει πιθανότητα να γλιτώσει το νυστέρι και ακολουθώντας ένα ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης να επιστρέψει σε ρυθμού κανονικών προπονήσεων σε περίπου δύο μήνες. Σε αυτό το (καλό) σενάριο, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να πορευθεί ως έχει στη γραμμή κρούσης, χωρίς να προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση.

Αντίθετα, εφόσον περάσει την πόρτα του χειρουργείου και ο Ολιβέιρα επιστρέψει το 2022, τότε οι Θεσσαλονικείς αναγκαστικά θα κινηθούν για την απόκτηση ενός φορ, που θα μπορέσει να μπει στα… παπούτσια του πρώην άσου της ΑΕΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φιλικό μεγάλου συμβολισμού μεταξύ των παλαιμάχων της ΑΕΚ και του Ιωνικού

Γρηγορίου: «Δίνω τα εύσημα μου στον ΠΑΟΚ, έχει αβαντάζ απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ντέμης: Η ΑΕΚ πρέπει να παίζει μπροστά, έτσι θέλει και ο Αλμέιδα - Αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ δεν είναι τύχη, σημαίνει πίστη

Βοργιάς: «Αν δεν ερχόταν ο Γερμανός διαιτητής το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δεν θα τελείωνε ποτέ - Με εξέπληξε ο Αλμέιδα»

Ατομικό για δύο στον ΠΑΣ Γιάννινα

Τσακίρης: «Τώρα κάνει καλό για την ΑΕΚ το μεγάλο διάστημα διακοπής»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ πιστεύει ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα - Η απάντηση που έδωσε ήταν μεγάλη»

Οι πόνοι του Σάστρε πριν το 3-2 και το «πάμε» του Βιεϊρίνια: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ

Σαββόπουλος: «Ο Άρης μπορεί να θεωρεί πλέον ότι δεν υπολείπεται και πολύ από τον Παναθηναϊκό - Σε ένα παιχνίδι μπορεί»

Νικολογιάννης: «Βαρύ το κλίμα και δύσκολη η κατάσταση - Εκτιμώ ότι θα πάμε σε χρονιά με αλλαγές»