Χωρίς τον Μέμφις Ντεπάι θα αγωνιστεί η Ολλανδία στη σημερινή πρεμιέρα της για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ απέναντι στη Σενεγάλη (18:00), για τον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης.

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα ταλαιπωρείται εδώ και περίπου δύο μήνες από ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς και παρότι έχει μπει στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες, κρίθηκε ανέτοιμος για να βοηθήσει στο πρώτο ματς και λογικά θα επανέλθει στο δεύτερο παιχνίδι, την Παρασκευή (18:00) απέναντι στον Ισημερινό.

«Η Σενεγάλη έχει τη μεγάλη απουσία του Μανέ, αλλά και εμάς θα μας λείψει ο πρώτος μας σκόρερ και ο βασιλιάς των ασίστ», τόνισε ο προπονητής των «οράνιε», Λουίς Φαν Χάαλ.

Ο Ντεπάι έχει παίξει φέτος σε μόλις τρία ματς με την Μπαρτσελόνα και για συνολικά 131 λεπτά μετρώντας ένα γκολ. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 17 Σεπτεμβρίου, σε ένα ματς με την Έλτσε για τη La Liga. Με το εθνόσημο, πάντως, έχει ηγετικό ρόλο μετρώντας σε 81 εμφανίσεις 42 γκολ και 30 ασίστ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ενισχυμένη με… ρομπότ σκύλους η Αστυνομία της Γουαδελούπε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026!

«Τρελά» πριμ σε Τούχελ και παίκτες της Αγγλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Μουντιάλ 2030: Η Ισπανία θα φιλοξενήσει τον τελικό

Σφαγεία, δηλητηριάσεις και πυροβολισμοί: Σοκαριστικές καταγγελίες για τα αδέσποτα στο Μαρόκο ενόψει Μουντιάλ 2030!

Απίστευτοι οι Σκωτσέζοι: Σχεδόν χίλιοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια για τον τελικό του Μουντιάλ

Νέα εποχή στο οφσάιντ: Η FIFA φέρνει 3D avatars όλων των παικτών στο Μουντιάλ με τεχνητή νοημοσύνη!

Στους υποψήφιους διαιτητές για το Μουντιάλ ο Ευαγγέλου

Οργή κατά FIFA: Απαγορευτικές τιμές στα εισιτήρια για άτομα με αναπηρία στο Μουντιάλ!

Στην Ισπανία και στην έδρα της Λεβάντε οι κρίσιμες αναμετρήσεις της Ουκρανίας για τα playoffs του Μουντιάλ

Μουντιάλ: Διαμαρτυρία από Αίγυπτο και Ιράν στη FIFA για την κήρυξη “Pride Match” του αγώνα τους