Χωρίς τον Μέμφις Ντεπάι θα αγωνιστεί η Ολλανδία στη σημερινή πρεμιέρα της για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ απέναντι στη Σενεγάλη (18:00), για τον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης.

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα ταλαιπωρείται εδώ και περίπου δύο μήνες από ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς και παρότι έχει μπει στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες, κρίθηκε ανέτοιμος για να βοηθήσει στο πρώτο ματς και λογικά θα επανέλθει στο δεύτερο παιχνίδι, την Παρασκευή (18:00) απέναντι στον Ισημερινό.

«Η Σενεγάλη έχει τη μεγάλη απουσία του Μανέ, αλλά και εμάς θα μας λείψει ο πρώτος μας σκόρερ και ο βασιλιάς των ασίστ», τόνισε ο προπονητής των «οράνιε», Λουίς Φαν Χάαλ.

Ο Ντεπάι έχει παίξει φέτος σε μόλις τρία ματς με την Μπαρτσελόνα και για συνολικά 131 λεπτά μετρώντας ένα γκολ. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 17 Σεπτεμβρίου, σε ένα ματς με την Έλτσε για τη La Liga. Με το εθνόσημο, πάντως, έχει ηγετικό ρόλο μετρώντας σε 81 εμφανίσεις 42 γκολ και 30 ασίστ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αισιοδοξία για Νεϊμάρ μετά τις δηλώσεις του Αντσελότι: «Είναι στο σωστό δρόμο, πρέπει να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο»

Σουάρεζ: «Αν με χρειαστεί η εθνική Ουρουγουάης θα είμαι εκεί»

Έλαβε τη νορβηγική υπηκοότητα και δηλώνει «παρών» για το Μουντιάλ ο Χάικιν της Μπόντο/Γκλιμτ

Μουντιάλ: «Εκτοξεύτηκαν» οι τιμές εισιτηρίων – Στα 10.990 δολάρια ο τελικός

Εκτός Μουντιάλ ο Ευαγγέλου-Οι διαιτητές για τη διοργάνωση της Βόρειας Αμερικής

Ρομάριο: «Η Βραζιλία μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ, με τον Αντσελότι αποκτήσαμε ξανά αυτοπεποίθηση»

Ντοναρούμα για το περιβόητο πριμ: «Κανείς δεν ζήτησε τίποτα από την ομοσπονδία της Ιταλίας»

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ομοσπονδία της Βραζιλίας ο Αντσελότι

Από τον παράδεισο στην κόλαση: O Λούντγκρεν βοήθησε τη Σουηδία να πάει Μουντιάλ και θα το χάσει λόγω ρήξης αχιλλείου!

Υπουργός Αθλητισμού Ιράν: «Λίγες οι πιθανότητες συμμετοχής στο Μουντιάλ, η κυβέρνηση θα αποφασίσει»