Ο Κρις Σίνγκλετον είναι κοντά στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έχουν ξεχωρίσει τον Αμερικανό ψηλό, που καλύπτει τα θέλω του Αργύρη Πεδουλάκη, και παρότι δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία για την απόκτησή του, οι δύο πλευρές δεν είναι πολύ μακριά.

Ο 26χρονος άσος, που αυτή την περίοδο παίζει στην Κίνα, προέρχεται από μια σπουδαία σεζόν στη Λοκομοτίβ Κουμπάν και το κασέ του είναι υψηλό, ωστόσο η διοίκηση της ΚΑΕ δείχνει αποφασισμένη να κάνει όσες κινήσεις χρειάζονται για την ενίσχυση της ομάδας. Ο Σίνγκλετον είναι εξαιρετικός αμυντικός και ριμπάουντερ, με πολύ καλό παιχνίδι με πρόσωπο στο καλάθι και εξαιρετικό μακρινό σουτ, αλλά όχι με πλάτη.

Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει κι άλλον ξένο ψηλό, αλλά προτεραιότητά του είναι ένας γκαρντ που θα πλαισιώσει τον Νικ Καλάθη. Οι «πράσινοι» θα δώσουν αρκετά χρήματα για τη συγκεκριμένη θέση και κάποιες φήμες αναφέρουν πως ο διακαής πόθος τους είναι ο (συμπαίκτης του Σίνγκλετον στη «Λόκο») Μάλκολμ Ντιλέινι. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι περιζήτητος, έχει «τρελή» πρόταση από την Νταρουσάφακα, αλλά έχει δηλώσει πως τα χρήματα δεν θα παίξουν αποκλειστικό ρόλο στην απόφασή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι