Η επίθεση συνεχίζει σε υψηλά επίπεδα, βελτιώνεται και η άμυνα! Στο κλειστό της Γλυφάδας, ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΑΓΟΡ με σκορ 89-64, σε φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης αν και αγωνίστηκαν χωρίς τους διεθνείς, ενώ δεν έπαιξαν -για προληπτικούς λόγους- οι Λο και Λοτζέσκι, έδειξαν τον πλουραλισμό τους... μπροστά, αφού πέντε παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με διψήφιο αριθμό πόντων. Οι Ντάνστον και Σίμονς ήταν ξανά... δίδυμοι πύργοι, με τον πρώτο να χάνει το double double για ένα ριμπάουντ, ενώ ήταν και πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού με 22.

Μάλιστα, στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν ακόμη καλύτερη άμυνα, αφού δέχθηκαν μόλις 26 πόντους συνολικά από τους Κρητικούς. Πολύ καλοί επιθετικά για ακόμα ένα παιχνίδι οι Αγραβάνης και Παπαπέτρου, «φωτιά» ο Κατσιβέλης, ενώ πολύτιμος ήταν ξανά ο Μάντζαρης, που έκανε... όλες τις δουλειές!

Τα δεκάλεπτα: 26-22, 50-38, 68-47, 89-64

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Ντάνστον 22(9ρ.), Παπαπέτρου 14, Σίμονς 12(7ρ.), Αγραβάνης 15(1τρ.), Μάντζαρης 3(5ασ. – 5κλ.), Χριστοδούλου 1(3ασ.), Κατσίβελης 18(2), Γεωργάκης, Κακιούζης 2, Ιωακειμίδης 2

ΑΓΟΡ (Γιαπλές): Χαρτ 13, Καλλινικίδης, Κουμπούρας 6, Αγγελόπουλος 5(1), Προύιτ 4, Αντωνόπουλος, Καλαμπόκης 6(2), Σίννης 2, Λάτοβιτς 2, Αλεξάντερ 17(1), Γκάμπριελ 9(1)

Δείτε φάσεις από το παιχνίδι, όπως «ανέβηκαν» από την ΚΑΕ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Αλλαγή στις ώρες του «Παύλος Γιαννακόπουλος»-Αγιασμός στην προπόνηση

Αλβέρτης: «Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τη φανέλα, την οικογένειά μας»

Καλάθης: «Υπάρχει πίεση στον ΠΑΟΚ, αλλά είναι θετικό αυτό-Μπορούμε να διεκδικήσουμε τίτλους»

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Λιόλιος: Απολογιστική-προγραμματική συνέντευξη του πρόεδρου της ΕΟΚ

Stoiximan GBL: Το πλήρες πρόγραμμα των ντέρμπι-Πότε γίνονται τα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Άρης

Stoiximan GBL: Το πλήρες πρόγραμμα-Πότε είναι τα μεγάλα ντέρμπι-Οι μεταδόσεις από SPORT FM TV και ΣΚΑΪ

ΑΕΚ: Έφτασαν τα 11 κρούσματα γαστρεντερίτιδας μετά τη Ρόδο

Λύγισε τη Μύκονο και έκλεισε με θετικό τρόπο την πορεία του τουρνουά του Αγρινίου ο Βίκος

«Παραπάνω από ομάδα. Οικογένεια»: Η ομαδική φωτογραφία του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2026-27

ΣΕΦ: Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής της ΕΠΣ Πειραιά από το Πρωτοδικείο