*** Μόνο με τις…πέτρες δεν τον είχαμε πάρει τον Μιγκέλ Τόρες πέρσι στον Ολυμπιακό.

*** Ο Ισπανός αμυντικός, που ήταν υπόδειξη του Μίτσελ, και μάλιστα επίμονη, πέρασε και δεν ακούμπησε, κάνοντας όλα κι όλα εννιά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις. Και δη παιχνίδια από αυτά που λέμε αδιάφορα. Όχι τα πιο δύσκολα.

*** Ο Τόρες, τον οποίο δεν πήραν και τα χρόνια, στα 29 είναι, γύρισε στην Ισπανία και υπέγραψε στη Μάλαγα, με την οποία έχει ήδη φέτος 9 συμμετοχές ως βασικός στο πρωτάθλημα, άλλες 3 ως αλλαγή κι άλλες 3 ως βασικός στο κύπελλο.

*** Μάλιστα, έχει πάει τόσο καλά που η Μάλαγα άμα λάχει του ανανέωσε χθές το συμβόλαιο (έληγε το καλοκαίρι) για άλλα δύο χρόνια! Κι η Μάλαγα δεν είναι καμία τυχαία ομάδα. Βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας του ισπανικού πρωταθλήματος, με 9 πόντους διαφορά από την 8η Εσπανιόλ. Μπροστά από τη Μάλαγα είναι μόνο οι πολύ δυνατές ομάδες της Πριμέρα, οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Ατλέτικο κι οι Βαλένθια, Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ.

*** Ο δε Τόρες ήταν βασικός, μεταξύ άλλων, στα παιχνίδια Μάλαγα-Μπαρτσελόνα 0-0, Μπαρτσελόνα-Μάλαγα 0-1, Μάλαγα-Βιγιαρεάλ 1-1, Αθλέτικ-Μάλαγα 1-1.

*** Ο προπονητής της Μάλαγα, ο Χάβι Γκαρθία (που τον είχαμε υποτιμήσει όταν δούλεψε μία σεζόν στην Ελλάδα, σε Βόλο και Κέρκυρα), χρησιμοποιεί τον Τόρες στα πλάγια της άμυνας, δεξιά κι αριστερά, αλλά κυρίως σε θέση στόπερ!

*** Κι εγώ δεν γράφω για τον Μιγκέλ Τόρες για κανένα άλλο λόγο, παρά μόνο γιατί έχω βαρεθεί να θάβουμε το 80% των παικτών που έρχονται στον Ολυμπιακό. Όλους άχρηστους και άμπαλους τους βγάζουμε…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube