Τη Κυριακή 8 Μαρτίου, το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σε συνεργασία με το Σύνδεσμο για τη Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και το Δήμο Πεντέλης, φύτευσαν στη περιοχή Νταού Πεντέλης, 2000 μικρά δέντρα.

Ευχαριστούμε τους μικρούς και μεγάλους εθελοντές του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», φορείς και επιχειρήσεις που έδωσαν το παρόν στη χθεσινή δενδροφύτευση, καθώς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 5ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής και το Σύλλογο αποφοίτων του Campion School.

H χθεσινή δράση είχε ιδιαίτερη σημασία για το «Όλοι Μαζί Μπορούμε». Μία εθελόντρια επέλεξε να τιμήσει τη μνήμη του άντρα της, δενδροφυτεύοντας μαζί με φίλους και συγγενείς, αντί μνημόσυνου.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Χαλβαδοποιία Μαραθώνα που προσέφερε χαλβά στους παρευρισκόμενους και την Εταιρεία ΔΙΟΣ Φυσικό Μεταλλικό Νερό, που προσέφερε νερά στους συμμετέχοντες.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κακοκαιρία Agneta: Πλημμύρες σε Ρόδο, Σάμο, Κάλυμνο και Βόλο – Παρασύρθηκαν οχήματα, μηνύματα του 112

Τέλη κυκλοφορίας 2027: Πώς θα εκτυπώσετε τα ειδοποιητήρια και πότε λήγει η προθεσμία πληρωμής

Κακοκαιρία AGNETA: Αναβαθμίστηκε σε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων – Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει»

Ολλανδία: Προσφέρει αμοιβή 2 εκατ. ευρώ για τη σύλληψη φυγόδικου βαρόνου της κοκαΐνης

Σητεία: Τρεις συλλήψεις μετά την κατανάλωση αλκοόλ από ανήλικους

Έκρηξη στην Πλάκα: «Ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν φταίω εγώ για την έκρηξη»

Τέσσερα κακουργήματα για την υπόθεση της ΜΚΟ - Κρατούνται οι έξι συλληφθέντες

Έφοδος των «Αδιάφθορων» στην Πολεοδομία Κατερίνης - 5 συλλήψεις

Συνελήφθη 40χρονη που άφησε τον σκύλο της σε αυτοκίνητο στην Θεσσαλονίκη - Πρόστιμο 1.000 ευρώ

«Η Τουρκία ετοιμάζεται για σενάριο πολέμου μεγάλης κλίμακας» - Αιχμές και για ελληνοτουρκικό πόλεμο