Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να λογίζεται ο Γιάγκος Βούκοβιτς!

Ο 29χρονος στόπερ, που έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης (12/7), προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας, τα βρήκε σε όλα, οριστικά, πια, με τους Πειραιώτες και το πρωί της Πέμπτης, αφενός θα ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του από την Κόνιασπορ και αφετέρου, ο Σέρβος θα αναχωρήσει για το Γκενκ του Βελγίου.

Θυμίζουμε, η τουρκική ομάδα θα βάλει στα ταμεία της περί τα 2 εκατ. ευρώ, ενώ ο διεθνής αριστεροπόδαρος αμυντικός (που είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών) θα υπογράψει για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό, με αποδοχές που θα ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως ο ποδοσφαιριστής έρχεται από φουλ προετοιμασία, συνεπώς δεν υπολείπεται σε φυσική κατάσταση και αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μπέσνικ Χάσι, που τον προορίζει για ηγέτη της άμυνας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υπεύθυνος επικοινωνίας ΤΣΣΚΑ: «Είναι ο Νίκολιτς προδότης ή όλοι στην ομάδα είναι ηλίθιοι που τον άφησαν να φύγει;»

«Όλα τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα σαν του μικρού μας φίλου!»: Οι χριστουγεννιάτικες ευχές του Ατρομήτου

Μοίρασε και φέτος χαμόγελα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ο Ατρόμητος

Τσορμπατζόγλου: «Να έχει κλείσει και στόπερ ο ΠΑΟΚ στις αρχές του νέου έτους»

Σταματέλος: «Ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει τον Λανουά σε χλωρό κλαρί - Ψάχνει αριστερό μπακ και χαφ»

Δεσύλλας: «Αυτά ισχύουν για Τετέ - Οι προτεραιότητες του Μπενίτεθ»

Κετσετζόγλου: «Γιατί η απόκτηση χαφ αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ - Ανοικτό για δανεισμό του Πιερό αν...»

Σαββόπουλος: «Διακαής πόθος του Ρέγες ο Χόγκλα, προχωρημένο και το θέμα του εξτρέμ για τον Άρη»

Corriere dello Sport: «Έκανε πρόταση 7 εκατ. ευρώ στη Λάτσιο για Μανδά ο Παναθηναϊκός, αλλά...»

Κοντά στον Χόνγκλα ο Άρης!