Αναλυτικά, η επιστολή-απάντηση του Γρηγορίου:

Δημητράκη μου, πρέπει να παραδεχτώ ότι τόσο οι επιστολές σου όσο και το ύφος αυτών είναι κάτι εντελώς καινούργιο για μένα αλλά και όσους μας ξέρουν από την παρουσία μας τουλάχιστον στις Γενικές Συνελεύσεις της ΕΠΟ. Εκεί όπου, σε αντιδιαστολή με εμένα, «λάμπεις δια της σιωπής σου», περιοριζόμενος στο ρόλο του απλού ψηφοφόρου των πεπραγμένων των διοικήσεων της ομοσπονδίας. Ειλικρινά δε θυμάμαι ποτέ να έχω ακούσει ποτέ τη φωνούλα σου. Ίσως επειδή δεν πήρες «άδεια» για να μιλήσεις ή και επειδή, όπως και τώρα, δεν είχες τίποτα ουσιαστικό να πεις. Καλό θα ήταν λοιπόν να προσπαθήσετε, εσύ ή οι «υποβολείς» σου, να μιλήσετε για την ταμπακιέρα.

Δηλαδή την αισχρή διαιτησία υπέρ της «ομάδας σου» στο συγκεκριμένο αγώνα. Καλό θα ήταν επίσης, επειδή διακρίνω μια μεγάλη ευθιξία από μέρους σου, στις δικές μου δημόσιες τοποθετήσεις, να δείξεις την ίδια ευθιξία και να απαντήσεις σε όσα άφησε να εννοηθούν σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ κ. Κούγιας, σχετικά με την περίοδο που ήσουν πρόεδρος στον Πιερικό. Ίσως, το πρόσφατο με το παρελθόν με το παρόν να σχετίζονται.

Επίσης, αν υπονοείς ότι ουδεμία σχέση έχεις με την απερχόμενη διοίκηση της ΕΠΟ, τότε αφενός μεν αυτό πρέπει να το «δουλέψεις» περισσότερο μπας και πείσεις τουλάχιστον κανένα… εξωγήινο, αφετέρου δε, μάλλον έτυχε να περνάς απ’ έξω και μπήκες στο γλέντι του κ. Κονταρού στην Κρήτη. Και για τελειώνουμε άπαξ δια παντός πρέπει να ξέρεις ότι ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ είναι για σένα… κόντρα ρόλος με ότι αυτό συνεπάγεται. Πάντως, από την τελευταία δήλωσή σου προκύπτει κάτι θετικό. Ότι, τουλάχιστον, παραδέχεσαι τις ήττες σου. Αυτό είναι κάλο για σένα διότι σύντομα θα αναγκαστείς να παραδεχτείς μια πολύ μεγαλύτερη ήττα που ξέρεις ότι έρχεται και η οποία ξεφεύγει από το στενό πλαίσιο μιας «επί προσωπικού» αντιπαράθεσης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εικόνες διάλυσης στην Κοζάνη, οι παίκτες αποχώρησαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 0-8 και τον πρόεδρο να τους επιτίθεται!

Πέρασε από την Κρήτη με μια ντουζίνα γκολ και συνεχίζει αήττητος ο Ολυμπιακός!

Νίκησαν άνετα και παρέμειναν στην κορυφή ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης, απόδραση από την Αγιά Παρασκευή για την ΑΕΚ

3Χ3 με πεντάρα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο γυναικών!

Τρομερή σουτάρα της Κανέλλου και προβάδισμα τριών γκολ για τον Παναθηναϊκό!

Προβάδισμα νίκης για τον Παναθηναϊκό στα Γρεβενά με δύο γκολ της Τζούρτζεβιτς

Η άλωση της Μασσαλίας, η αντίδραση του Παναθηναϊκού και ο γενναίος ΟΦΗ: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ιστορική επιστροφή της Ελλάδας στη 10η θέση της UEFA μετά από 14 χρόνια και 8η στην ευρωπαϊκή συγκομιδή της σεζόν!

Βαθμολογία UEFA: Στη 10η θέση η Ελλάδα - Πώς διαμορφώθηκε η διαφορά από Τσεχία και Πολωνία!

Ο Καρέτσας… ψηφίζει ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία: Οι γρήγορες απαντήσεις σε πέντε διλήμματα