Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω… Όλα έχουν μπει σε μια σειρά και μπορούμε να μιλάμε πλέον με ασφάλεια για αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των εργασιών για την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς».

Το πρωί της Πέμπτης ο υπουργός Περιβάλλοντος, Πάνος Σκουρλέτης, έβαλε την τελευταία από τις απαιτούμενες υπογραφές (μετά από αυτές των υπηρεσιών του ΥΠΕΝ) στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Πλέον αυτή θα συμπληρωθεί στο φάκελο που θα κατατεθεί στη Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών για την έκδοση άδειας οικοδομικών εργασιών στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Υπολογίζεται πως από τη στιγμή που κατατεθεί ο φάκελος θα απαιτηθούν περίπου 20-30 μέρες για να ανάψει το πράσινο φως και να είναι σε θέση οι μπουλντόζες να μπουν στο χώρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΛ Novibet: Τα εισιτήρια με ΑΕΚ στην Allwyn Arena

Asteras AKTOR: Δωρεάν είσοδος στις γυναίκες στο ματς με τον Πανσερραϊκό

Τσακίρης: «Να εκμεταλλευθεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι θέλει η ΑΕΚ»

Νικολακόπουλος: «Ένα σημείο ''κλειδί'' για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού το καλοκαίρι»

Αθανασίου: «Ο καλύτερος φετινός Παναθηναϊκός, θέλει διάρκεια για να γίνει κανόνας - Υπάρχουν παίκτες που έχουν βγει ήδη»

Ταρέμι: «Κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι θύμα πολέμου - Είναι αθώα, αξίζουν την ειρήνη»

Πρόστιμο 18.000€ στην ΑΕΚ για το ματς στο Πανθεσσαλικό - Ποινές και σε ΠΑΟΚ, Κηφισιά

Κετσετζόγλου: «Ξαφνικά ανακαλύφθηκε ένα πέναλτι - Ανησυχητικό αυτό που είδαμε στη Νεάπολη ενόψει της συνέχειας»

Η… καλημέρα του Παναθηναϊκού με την «παράσταση» της Λεωφόρου!

Σταματέλος: «Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ ο Μπρούνο για ΠΑΟΚ - Ερωτηματικό ο Ποντένσε, αρχηγική η παρουσία του Ρέτσου»

TAGS: A.E.K.