Μετά το επεισοδιακό παιχνίδι και την ήττα της πρεμιέρας με αντίπαλο το Μαρόκο, η Αργεντινή πήρε την πρώτη της νίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, επικρατώντας 3-1 του Ιράκ για τη 2η αγωνιστική του β' ομίλου της διοργάνωσης.

Με τον Σαντιάγκο Έσε του Ολυμπιακού να ξεκινά για ακόμα μία φορά ως βασικός - αγωνίστηκε για 60 λεπτά - , η «αλμπισελέστε» δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα με τους Αλμάντα (13'), Γκοντού (62') και Φερνάντες (85') να πετυχαίνουν τα γκολ.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ουκρανία επικράτησε 2-1 του Μαρόκου με τέρμα στο 90+8' και ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες από το 63'! Κάπως έτσι, και οι τέσσερις ομάδες του γκρουπ έχουν από 3 πόντους και τα πάντα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική!

Στον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης, η Ισπανία πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της και μαζί τη μαθηματική πρόκριση στα νοκ άουτ των Ολυμπιακών Αγώνων, επικρατώντας με σκορ 3-1 της Δομινικανής Δημοκρατίας. Μεγάλη νίκη πέτυχε και η Αίγυπτος, που λύγισε το Ουζμπεκιστάν με 1-0, φτάνοντας τους 4 βαθμούς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ΔΟΕ αναστέλλει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις και ανοίγει τον δρόμο στους αθλητές της χώρας!

Απόφαση ορόσημο: Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πριμ πρόκρισης για τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΟΕ: «Το 2029 με νέα διαδικασία η επιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2036»

Η ΔΟΕ σταματά τη συμμετοχή των τρανς και ιντερσεξ ατόμων σε αγώνες γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο Πύρρος Δήμας υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις

Πήρε το 13ο Ολυμπιακό της μετάλλιο και έγραψε ιστορία στην Ιταλία η Φοντάνα!