Οδυνηρός αποκλεισμός για τα αδέρφια Τσιτσιπά στο διπλό του Ολυμπιακού τουρνούα!

Ο Στέφανος και ο Πέτρος δεν τα κατάφεραν κόντρα στο πορτογαλικό δίδυμο των Μπόρζες/Καμπράλ και ηττήθηκαν 2-1 σετ (6-3, 3-6, 10-12), με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός συνέχειας από τον πρώτο γύρο.

Οι δύο Έλληνες τενίστες ξεκίνησαν δυναμικά και πήραν άνετα το πρώτο σετ με σκορ 6-3, όμως δεν κατάφεραν να δείξουν την ίδια συγκέντρωση και στο δεύτερο, με αποτέλεσμα να το χάσουν με το ίδιο σκορ.

Η αναμέτρηση οδηγήθηκε σε decider σετ το οποίο ήταν μεγάλο ντέρμπι, με τα δύο δίδυμα να πηγαίνουν χέρι-χέρι. Εν τέλει, με το σκορ στο 10-10, οι δύο Πορτογάλοι πήραν τους συνεχόμενους πόντους που χρειάζονταν και έφτασαν στη νίκη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πέτρος Τσιτσιπάς έχει αποκλειστεί και στο μονό επομένως αποχαιρετά τη διοργάνωση. Αντιθέτως, ο Στέφανος έχει προκριθεί στους «32», ενώ θα αγωνιστεί με τη Μαρία Σάκκαρη και στο μικτό διπλό.

Τα σετ: 6-3, 3-6, 10-12



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πιο ακριβό event των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028 ο τελικός του μπάσκετ

Η ΔΟΕ αναστέλλει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις και ανοίγει τον δρόμο στους αθλητές της χώρας!

Απόφαση ορόσημο: Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πριμ πρόκρισης για τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΟΕ: «Το 2029 με νέα διαδικασία η επιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2036»

Η ΔΟΕ σταματά τη συμμετοχή των τρανς και ιντερσεξ ατόμων σε αγώνες γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο Πύρρος Δήμας υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις