Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται δύο άνθρωποι που συσχετίζονται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής «Τόκιο 2020», Μάσα Τακάγια, διαβεβαιώνοντας πάντως ότι καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν θεωρείται σοβαρή.

Ο Ιάπωνας αξιωματούχος διευκρίνισε ότι πρόκειται για ανθρώπους προερχόμενους από το εξωτερικό, χωρίς ωστόσο να εξηγήσει αν τα περιστατικά αφορούν αθλητές, προπονητές ή άλλους αξιωματούχους που βρίσκονται στην χώρα το9υ ανατέλλοντος Ηλίου για τους Αγώνες.

Ο εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής ανέφερε επίσης, ότι ακόμη ένα άτομο χρειάστηκε σύντομη νοσηλεία, αλλά πλέον έχει πάρει εξιτήριο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις

Πήρε το 13ο Ολυμπιακό της μετάλλιο και έγραψε ιστορία στην Ιταλία η Φοντάνα!

Οι εμφανίσεις των Χαραλαμπίδου και Τίτα στα 10 χλμ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Σοκαριστικός τραυματισμός για Κινέζα snowborder στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ουκρανός αθλητής φορά κράνος με φωτογραφίες αθλητών που σκοτώθηκαν στον πόλεμο

Ο πανηγυρισμός του χρυσού μεταλλίου της Ιταλίας που δίχασε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες!

Έσπασε τα κοντέρ και κατέκτησε το χρυσό η Λίρνταμ στα 1000μ. σπριντ - Πλάνταξε στο κλάμα ο Τζέικ Πολ!

Ιλια Μαλίνιν: Το παιδί-θαύμα του καλλιτεχνικού πατινάζ χάρισε το χρυσό στις ΗΠΑ με το… απαγορευμένο backflip!