Μεγάλες συγκινήσεις επεφύλασσαν τα προημιτελικά του ποδοσφαιρικού τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στο πρώτο χρονικά ματς, η Ισπανία επιβλήθηκε 5-2 της Ακτής Ελεφαντοστού στην παράταση, σε ένα ματς όπου βρέθηκε να χάνει δύο φορές και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη «ρόχα» ο Ράφα Μιρ, που έκανε χατ τρικ, με Ογιαρθάμπαλ και Όλμο να σκοράρουν και αυτοί.

Στα ημιτελικά, οι Ίβηρες θα αντιμετωπίσουν την Ιαπωνία, που τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Νέα Ζηλανδία και χρειάστηκε τα πέναλτι για να προκριθεί. Οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν σε 120 λεπτά, με τους διοργανωτές να νικούν με 4-2 στη... ρουλέτα.

Η δε Βραζιλία, επικράτησε 1-0 της Αιγύπτου με γκολ του Κούνια (37’) και θα παίξει στους «4» ενάντια στο Μεξικό, που διέλυσε με 6-3 τη Νότια Κορέα με δύο γκολ του Κόρντοβα, δύο του Μαρτίν κι από ένα των Αγκίρε και Ρόμο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πιο ακριβό event των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028 ο τελικός του μπάσκετ

Η ΔΟΕ αναστέλλει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις και ανοίγει τον δρόμο στους αθλητές της χώρας!

Απόφαση ορόσημο: Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πριμ πρόκρισης για τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΟΕ: «Το 2029 με νέα διαδικασία η επιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2036»

Η ΔΟΕ σταματά τη συμμετοχή των τρανς και ιντερσεξ ατόμων σε αγώνες γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο Πύρρος Δήμας υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις