Νέα κρούσματα στο Τόκιο, λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Είχαν προηγηθεί θετικά τεστ σε μέλη αποστολών και όχι μόνο, αλλά σήμερα έγινε γνωστό ότι βρέθηκαν τα δύο πρώτα σε αθλητές, οι οποίοι είναι εντός του Ολυμπιακού Χωριού.

Πρόκειται για δύο παίκτες της Νοτίου Αφρικής και συγκεκριμένα τον Ταμπισό Μονγιάν και Καμοϊό Μαλασί, ενώ το Σάββατο είχε βρεθεί θετικός το Σάββατο ο Μάριο Μάσα, ο οποίος είναι βιντεοαναλυτής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Έχουμε τρία κρούσματα. Τα δύο είναι αθλητών και το άλλο είναι αξιωματούχος», ανέφερε ο τιμ μάνατζερ της Αφρικής, Μχολισί Σιμπάμ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις

Πήρε το 13ο Ολυμπιακό της μετάλλιο και έγραψε ιστορία στην Ιταλία η Φοντάνα!

Οι εμφανίσεις των Χαραλαμπίδου και Τίτα στα 10 χλμ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Σοκαριστικός τραυματισμός για Κινέζα snowborder στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ουκρανός αθλητής φορά κράνος με φωτογραφίες αθλητών που σκοτώθηκαν στον πόλεμο

Ο πανηγυρισμός του χρυσού μεταλλίου της Ιταλίας που δίχασε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες!

Έσπασε τα κοντέρ και κατέκτησε το χρυσό η Λίρνταμ στα 1000μ. σπριντ - Πλάνταξε στο κλάμα ο Τζέικ Πολ!

Ιλια Μαλίνιν: Το παιδί-θαύμα του καλλιτεχνικού πατινάζ χάρισε το χρυσό στις ΗΠΑ με το… απαγορευμένο backflip!