Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ανοίξει τη διαφορά στους επτά βαθμούς από τους διώκτες του, μένοντας στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Mιλώντας μετά το τέλος του ματς στην κάμερα της Cosmote TV ο Φρανσίσκο Ορτέγκα στάθηκε στην αυτοθυσία που έδειξε η ομάδα του μετά και το ματς με την Πόρτο, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έκανε πολύ καλή εμφάνιση παρά το γεγονός ότι έπαιξε με 10 παίκτες για ένα ημίχρονο.

Οι δηλώσεις του Φρανσίσκο Ορτέγκα:

«Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι η προσπάθεια και η αυτοθυσία σήμερα μετά το ματς της Πέμπτης. Ήμασταν αποφασισμένοι για τη νίκη. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά και παλέψαμε μέχρι το τέλος για να τα καταφέρουμε.

Mας βοήθησε η ατμόσφαιρα. Δείξαμε χαρακτήρα, θέληση και επιμονή. Το θέλαμε μέχρι το τέλος πάρα πολύ. Ήμασταν αποφασισμένοι και για αυτό δεν φάνηκε η διαφορά πως παίζαμε με παίκτη λιγότερο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Επιχειρεί να τελειώσει μέσα στη βδομάδα μία από τις δύο μεταγραφικές υποθέσεις η ΑΕΚ»

Τσανάκας: «Έργο που θα μεγεθύνει ακόμη περισσότερο τον Ολυμπιακό το νέο Καραϊσκάκη»

«Η ΑΕΚ εξετάζει τον Τσέρνικοφ της Κράσνονταρ και είναι διατεθειμένη να δώσει 7 εκατ. ευρώ»

Τσορμπατζόγλου: «Πώς ο ΠΑΟΚ κατέληξε στην επιλογή Λίσι - Ο ρόλος Μάτος, το νέο οργανόγραμμα και οι ανάγκες του ρόστερ»

Δεσύλλας: «Ενσωματώνονται Πένια και Τσάπρας στον Παναθηναϊκό - Πρώτη για Καμαρά»

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» με Καμαρά στην Ολλανδία και από Τρίτη… τσίτα τα γκάζια!

Ο Πένια ανακοινώνεται την Τρίτη από τον Παναθηναϊκό και πάει άμεσα Ολλανδία μαζί με Τσάπρα και Κοτσόλη

Μώραλης: «Μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο γήπεδο της χώρας το νέο Καραϊσκάκη - Θα αναβαθμιστεί η είσοδος της πόλης»

Λεβαδειακός για Τσάπρα: «Εξελίχθηκε σε έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του»

«Mισό λεπτό, ρε παιδιά, βλέπω τον Ζέλικο»: Eπικό βίντεο του Παναθηναϊκού με Τσάπρα και παρουσίαση Ομπράντοβιτς!